Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premieră mondială: Noul Renault Master va fi dezvăluit pe 21 noiembrie la Solutrans 2023

  • Foto: Renault

Renault dezvăluie în premieră mondială Noul Renault Master la evenimentul de mobilitate industrială și urbană, Solutrans 2023, susținând o conferință de presă la standul său în Pavilionul 4, marți, 21 noiembrie, de la ora 10:00.

Gama completă de utilitare Renault expusă la salon va afișa noua identitate a mărcii, evidențiată de sigla „Nouvel R”.

Vizitatorii pot explora întreaga gamă de vehicule utilitare Renault și toată expertiza pe care marca o pune în folosul profesioniștilor pe suprafața de peste 1.200 m². Zilnic, vizitatorii vor putea descoperi intervențiile, produsele, serviciile și soluțiile inovatoare ale mărcii dedicate profesioniștilor.

De asemenea, evenimentul va include și un spațiu HYVIA, în Săptămâna Europeană a Hidrogenului, unde va fi dezvăluită o nouă arhitectură a Renault Master Van H2-TECH, precum și un spațiu dedicat MOBILIZE care va evidenția soluții concrete și durabile pentru transportul rutier și urban, inclusiv prezentarea microutilitarei 100% electrice Bento. Totodată, partenerul TOLV, furnizorul de kituri retrofit, care transformă modelele Renault Master termice mai vechi de 5 ani în variante electrice, va avea și el un stand dedicat.

Renault va fi prezent între 21 și 25 noiembrie la salonul Solutrans, Eurexpo Lyon din Franța, în timp ce conferința de presă poate fi urmărită în direct la standul Renault sau prin streaming, începând cu ora 10:00 (ora Franței) pe 21 noiembrie.

Articole similare

Ad