Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linia Projects închiriază un spațiu de 6.700 de metri pătrați în Chitila Logistics Hub

  • Foto: Global Vision

Compania Linia Wood&Metal a inaugurat Linia Projects într-un nou spațiu de 6.700 metri pătrați, închiriat în cadrul Chitila Logistics Hub. Proiectul este dezvoltat de Global Vision în parteneriat cu Globalworth.

Parcul industrial Chitila Logistics Hub are o suprafață totală de peste 77.000 de metri pătrați, oferind spații ample de depozitare, facilități de producție personalizate și spații moderne de birouri.

De asemenea, spațiul pentru Linia Projects este dedicat producției de mobilier și amenajări interioare, ocupând 6.000 metri pătrați pentru producție și 700 metri pătrați pentru spații de lucru. Linia Projects oferă soluții complete de mobilier și amenajări interioare, integrând elemente din lemn, piatră și derivatele acestora. Cu o producție medie lunară de peste 400.000 de euro, gestionează în medie 250 de proiecte anual și este un integrator unic de soluții complete în domeniul amenajărilor interioare și a mobilierului.

Această tranzacție crește gradul de ocupare al Chitila Logistics Hub la aproape 90%, subliniind avantajele facilităților oferite și conectivitatea sporită datorată locației strategice a parcului.

Amplasat în nord-vestul Bucureștiului, Chitila Logistics Hub beneficiază de o poziționare strategică, aproape de șoseaua de centură a Capitalei, Autostrada A1 și un important nod feroviar. Oferă acces rapid la DN7, facilitând legătura cu centrul Bucureștiului. Parcul găzduiește o comunitate puternică de afaceri, cu acces la o infrastructură rutieră bună, conectând parcul cu capitala și regiunile centrale, vestice și sud-estice ale României. În parc se află companii importante din producția ușoară și logistică, precum HAVI, Mega Image, Mediapost Hit Mail, Rovere și Green Net. Apropierea de șoseaua de centură și accesul la transportul public oferă un mediu optim pentru dezvoltarea unui ecosistem de afaceri.

„Procesul de creație al mobilierului personalizat, care îmbină abordarea inovatoare cu practicile tradiționale, sunt elemente ce ne diferențiază și ne inspiră să creăm amenajări unice și funcționale. Creațiile noastre sunt gândite pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clienților, păstrând tendințele moderne în designul de mobilier și creând o armonie perfectă între estetică și confort. Linia Projects este una dintre cele mai noi și moderne fabrici de mobilier, producând de la cele mai complexe piese până la cele mai precise și personalizate. Suntem alegerea ideală pentru clienții care își doresc o abordare nouă și diferită a spațiilor, cu mobilier de ultimă generație, funcțional, precis executat și cu accent pe tehnologie și utilitate.”,

a subliniat Ionela Bercu, Managing Director – Linia Projects.

„Datorită amplasării excelente, conectivității și funcțiunilor sale mixte, proiectul nostru din Chitila a evoluat într-un parc dinamic de afaceri în care diverse industrii converg pentru a forma o comunitate profesională mixtă. Abordarea noastră colaborativă alături de companii și persoane cu viziune, a jucat un rol esențial în dezvoltarea unor facilități de producție personalizate prin soluții adaptate și practici durabile, promovând o cultură a inovației și a responsabilității față de mediu. Prezența Linia în parcul nostru este dovada integrarii unei planificări atent elaborate si eficient operațională într-un ecosistem în care fiecare aspect este conceput pentru a sprijini succesul pe termen lung al chiriașilor noștri.”,

a adăugat Sorin Preda, CEO & Fondator Global Vision.

„Suntem încântați să avem Linia Projects alături de noi la Chitila Logistics Hub. Relocarea lor evidențiază beneficiile locației noastre de primă clasă și ale facilităților de top. Avem toată încrederea că vor găsi mediul de lucru productiv, confortabil pe care îl doresc pentru a putea continua să creeze soluțiile lor uimitoare de mobilier și design.”,

a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții România, Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Articole similare

Ad