Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP dă startul unei colaborări strategice cu Arcese Group, operator logistic global, care a închiriat 10.500 mp la CTPark Bucharest West, cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est (ECE). Aceasta este prima colaborare a Arcese în România cu CTP, consolidând eforturile de expansiune ale companiei Arcese, după un parteneriat de succes cu CTP în Ungaria.

Nicoleta Gavrilă, Senior Business Developer, CTP, a declarat: “Ne bucurăm că Arcese a ales CTPark Bucharest West pentru noua sa locație din România. Arcese va beneficia de poziția strategică a CTPark Bucharest West, care oferă acces atât la zona Balcanilor, cât și la regiuni precum Turcia și Orientul Mijlociu. CTPark Bucharest West se diferențiază prin calitatea ridicată a vieții pe care o asigură, datorită primului centru multifuncțional Clubhaus din România, care oferă beneficii extinse tuturor celor care lucrează în parcul industrial. Arcese este încă un exemplu de client existent care a ales să se extindă în cadrul portofoliului nostru, unde aproximativ 70% din toate contractele noi de închiriere pe care le semnăm sunt cu clienți existenți. Acest lucru se datorează relațiilor de durată pe care le stabilim și care ne permit să înțelegem foarte bine businessurile rezidenților noștri, putând astfel să le oferim spații adaptate nevoilor lor, pe măsură ce aceștia continuă să se dezvolte.”

Cu o suprafață închiriabilă de peste 833.000 mp desfășurată pe 314 hectare, CTPark Bucharest West găzduiește prima clădire certificată BREEAM Outstanding din România și include cu un mix divers de chiriași, inclusiv lideri importanți din industrie. Decizia Arcese de a-și stabili depozitul în CTPark Bucharest West face parte din strategia sa de a răspunde cererii în creștere din partea industriei auto europene, consolidată prin prezența în portofoliul Arcese a liderului internațional al industriei, Daimler AG.

Marius Buturoaga, Country Manager România, Arcese Group, a declarat: “După ce am lucrat cu CTP timp de mai mulți ani în Ungaria, relația noastră strânsă și cunoștințele lor despre activitatea noastră ne-au dat încrederea de a ne extinde operațiunile alături de CTP România,  pentru a putea răspunde cererii puternice din partea noilor noștri clienți. CTPark Bucharest West ne-a oferit un pachet convingător de suprafață, sustenabilitate, locație și facilități pentru personalul nostru, ceea ce a făcut ca decizia noastră de a alege CTP pentru noua locație să fie extrem de ușoară.” Clubhaus din CTParkBucharest West funcționează ca un hub pentru întâlniri cu clienții, conferințe și sesiuni de training. De asemenea, oferă mai multe facilități de petrecere a timpului liber, cum ar fi restaurant, cafenea, săli de sedințe, supermaket, un amfiteatru multifuncțional, spații de relaxare, facilități de exerciții fizice în aer liber și un cabinet medical în incintă, pentru a sprijini companiile din parcul industrial în atragerea unei forțe de muncă de calitate și pentru a avea acces ușor la servicii.

FrieslandCampina România, parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume, a anunțat recent consolidarea operațiunilor din România prin semnarea unui parteneriat cu Global Vision și Globalworth pentru un nou centru logistic în primul parc industrial de clasă A din Cristești, lângă Târgu Mureș – Mureș City Logistics.

Astfel, compania multinațională devine primul asociat într-un proiect dezvoltat de compania românească Global Vision în parteneriat cu compania imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, Globalworth.

De asemenea, compania va beneficia de un sfert din clădirea nou construită, unde își va putea dezvolta activitatea începând cu primul trimestru al acestui an. Conform unui comunicat, suprafața totală este de 18.000 mp, iar spațiul face parte dintr-un proiect de dezvoltare de tip single roof. Noul proiect de tip city logistics va oferi o conectivitate foarte bună din punct de vedere logistic, datorită faptului că este poziționată strategic în apropierea orașului Târgu Mureș. Totodată, proximitatea față de oraș și față de unitatea sa de producție din Târgu Mureș au fost printre factorii cheie a companiei care i-au determinat să își consolideze activitățile în cadrul Mureș City Logistics la Cristești.

Cu toate acestea, Târgu Mureș devine unul dintre punctele cheie de pe harta planurilor de extindere a proiectelor logistice și industriale. Mureș City Logistics fiind unul din primele proiecte dintr-o serie de parcuri city logistics care urmează să fie dezvoltate în apropierea orașelor principale și secundare.

Proiectul de investiţii Mureș City Logistics are o valoare de peste 12 milioane de euro, oferă o bună conectivitate cu vestul, centrul țării, precum și cu Capitala, datorită accesului facil la autostrada A3, dar și la rețeaua de drumuri existentă. În plus, proximitatea față de oraș asigură accesul la resursa umană și la mijloacele de transport în comun.

„Acest parteneriat este în concordanță cu creșterea sustenabilă a companiei și suntem optimiști că acest nou pas în dezvoltarea zonei de logistică va contribui la creșterea competitivității operaționale a FrieslandCampina România. În noul centru logistic – un spațiu modern și avansat din punct de vedere tehnologic, cu temperatură controlată – suntem încrezători că toate activitățile noastre zilnice se vor desfășura în conformitate cu standardele și valorile noastre, iar rutele operaționale vor fi integrate perfect în lanțul logistic. Dorim să mulțumim primarului comunei Cristești, doamna Edit Kovács, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect și ne bucurăm că acesta va contribui la bunăstarea locuitorilor comunei Cristești.”

a mărturisit Ferenc Szecskó, CEO FrieslandCampina Romania.

„Proiectele pe care le dezvoltăm, îndeosebi cele customizate, în locații alese de noi, sau de către clienții noștri sunt atent calibrate cu funcțiunile de care aceștia au nevoie, iar valorile comune pe care le împărtășim cu FrieslandCampina – orientarea către sustenabilitate, dar și către dezvoltarea comunităților locale – constituie puncte de plecare esențiale unei astfel de colaborări pe termen lung.”,

a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

„Bun venit, Friesland Campina, în comunitatea Globalworth Industrial! Ne bucurăm să avem un prim chiriaș în Mureș City Logistics, un proiect last mile în care ne-am propus încă de la început să dezvoltăm unități cu temperatură controlată, o piață cu perspective foarte bune”,

a adăugat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.