Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Norbert Kiss nu a fost împiedicat să câștige la Nürburgring, cu toate că a avut o problemă tehnică

  • Foto: Goodyear FIA ETRC

Într-o cursă plină de adrenalină pe circuitul de la Nürburgring, Norbert Kiss a obținut cea de-a 13-a victorie la Goodyear FIA ETRC, reușind să treacă primul linia de sosire după o luptă intensă în ultimul tur cu Jochen Hahn. Cursa a început în forță, cu Hahn preluând conducerea, în timp ce Kiss a avut o problemă suspectă la cutia de viteze, ceea ce l-a făcut să coboare pe locul patru în clasament. Kiss a explicat că a întâmpinat dificultăți în selectarea treptei de viteză, dar a reușit să mențină camionul în mișcare și să continue cursa.

După ce și-a revenit, Kiss a trecut rapid de Sascha Lenz și José Eduardo Rodrigues, revenind în spatele lui Hahn și pregătindu-se pentru un nou atac. În cea mai mare parte a cursei, părea că Hahn avea controlul, dar o greșeală în turul 11 i-a permis lui Kiss să profite și să treacă în frunte. Hahn a încercat să recupereze poziția, dar Kiss a avut o ieșire mai bună din virajul anterior și a reușit să-și mențină avansul până la final.

Sascha Lenz a avut o cursă stabilă, terminând pe locul trei și consolidându-și poziția în clasamentul general al campionatului. Rodrigues a avut și el o performanță remarcabilă, terminând pe locul patru și extinzându-și avansul în clasa Chrome. Lukas Hahn a ocupat locul cinci, iar André Kursim a profitat de o cursă mai puțin reușită a lui Antonio Albacete, terminând pe locul șase. Albacete a terminat pe locul șapte, dar va pleca din pole position în Cursa 4 datorită grilei inverse.

Steffi Halm, care a ieșit de asemenea din fruntea grilei în Cursa 4, a avut o cursă dificilă, la fel ca și Albacete. Mark Taylor și Steffen Faas au completat podiumul clasei Chrome, terminând pe locurile nouă și zece la general. Restul grilei a fost completată de John Newell, Luis Recuenco, Jonathan André, Bradley Smith și Luke Garrett, cu toți cei 16 camioane trecând linia de sosire.

Această cursă intensă a demonstrat din nou abilitățile impresionante ale lui Norbert Kiss, consolidându-și poziția de lider și entuziasmând fanii prezenți la Nürburgring.

Articole similare

Ad