Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Antonio Albacete obține prima victorie a sezonului în Cursa 4 la Nürburgring

  • Foto: Goodyear FIA ETRC

Antonio Albacete a devenit al patrulea câștigător diferit al sezonului 2024 în cursa de camioane Goodyear FIA ETRC, triumfând în Cursa 4 desfășurată la Nürburgring. Performanța sa a fost marcată de un start excelent, care i-a permis să o depășească pe Steffi Halm în virajul 1 și să preia conducerea, pe care a menținut-o până la finalul cursei. Halm a pierdut rapid teren în fața celorlalți concurenți, permițându-i lui Albacete să-și construiască un avans semnificativ.

În timpul cursei, Jochen Hahn a reușit să o depășească pe Halm și să ocupe locul doi, urmat de Sascha Lenz și Norbert Kiss, care au continuat să o împingă pe Halm în afara podiumului. Aceasta a terminat pe locul cinci, reușind să-l țină în spate pe André Kursim.

Norbert Kiss, într-o luptă strânsă cu Lenz pentru locul trei, nu a reușit să-l depășească, ratând astfel primul său podium al anului 2024. Kursim a ocupat locul șase, urmat de José Eduardo Rodrigues, care a câștigat din nou în clasa Chrome. Rodrigues a fost urmat de Lukas Hahn, care a trebuit să se mulțumească cu locul doi în clasa Chrome.

În clasamentul tinerilor piloți, Rodrigues a obținut victoria, urmat de Lukas Hahn și Bradley Smith. Mark Taylor a terminat pe podiumul clasei Chrome, iar Steffen Faas, liderul campionatului, a ocupat locul cinci în această clasă, cu Clemens Hecker între ei.

John Newell a terminat pe locul șase în clasa sa și pe locul 12 la general, în fața lui Jonathan André, Bradley Smith și Luis Recuenco. Luke Garrett nu a putut lua startul în Cursa 4 din cauza unor probleme cu direcția, fiind remorcat înapoi în paddock înainte de începerea cursei.

Articole similare

Ad