Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Germania a reintrodus interdicțiile de circulație pe timp de vară

În urmă cu câteva săptămâni, Germania a reintrodus restricțiile de vară privind tranzitul vehiculelor grele de marfă în weekend. Aceste restricții, impuse anual între 1 iulie și 31 august, au scopul de a fluidiza traficul în perioada vacanței de vară, când volumul de vehicule pe drumuri este mult mai crescut.

Restricțiile de circulație se aplică vehiculelor de peste 7,5 tone și camioanelor cu remorcă, sâmbăta între orele 7.00 și 20.00. O nouă schimbare introdusă în acest an este adăugarea secțiunii de autostradă A67, între Darmstädter Kreuz și nodul Viernheimer, la lista secțiunilor obișnuite afectate de aceste restricții. Celelalte tronsoane de drum cu interdicții de vară rămân neschimbate.

Pentru a se asigura că șoferii și companiile de transport sunt la curent cu toate restricțiile, Ministerul german al Transporturilor a pus la dispoziție un document detaliat, disponibil în engleză, franceză și germană, care poate fi consultat pentru a afla drumurile afectate.

În plus, pe lângă restricțiile de sâmbătă, interdicția de circulație pentru vehiculele grele este în vigoare și duminica și în alte sărbători legale, între orele 00.00 și 22.00 pe întreaga rețea rutieră din Germania.

Articole similare

Ad