Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTPark Arad West: CTP livrează 23.000 mp și pregătește încă 20.000 mp pentru chiriași

  • Foto: CTP

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), a livrat cu succes a 23.000 mp din proiectul CTPark Arad West. Totodată, pentru lucrările de amenajare ale companiilor chiriașe sunt pregătiți încă 20.000 mp. Spațiul recent finalizat are 12 metri înălțime și oferă facilități de ultimă generație pentru activități de logistică și producție. În prezent, este închiriat de Leoni Wiring Systems Arad, Delfingen, HUF România și BNB.

Amplasat strategic în principala zonă industrială a Aradului, CTPark Arad West dispune de o conectivitate de neegalat, fiind la doar 1 km de șoseaua de centură, 3 km de centrul orașului și 7 km de Aeroportul Internațional Arad. Aproape de granița cu Ungaria și Serbia, parcul industrial va cuprinde în total 100.000 mp, având o vizibilitate mare și acces direct la autostrada A1 și la viitoarea autostradă București-Timișoara-Arad-Nădlac, parte a coridorului de transport paneuropean care leagă vestul și sud-estul Europei.

„Companiile de astăzi cer facilități moderne care să ofere spațiu amplu de extindere. În prezent, suntem în negocieri avansate pentru o parte semnificativă din spațiul rămas. CTPark Arad West este soluția ideală atât pentru nevoile de producție, cât și pentru cele de depozitare, oferind afacerilor oportunitatea de a prospera într-un hub strategic situat și integrat.”,

a precizat Aurel Cîrstea, Business Development Manager Transilvania la CTP.

Parcul industrial modern reprezintă o oportunitate ideală pentru afaceri datorită locației sale excelente, accesului la transportul public și facilităților de top. Parcul este echipat cu caracteristici ecologice, cum ar fi izolația superioară, sisteme de control al iluminatului cu LED, spații verzi amenajate și un sistem fotovoltaic pe acoperiș.

CTPark Arad West este pe cale să obțină certificarea de sustenabilitate BREEAM Excellent, evidențiind angajamentul CTP pentru spații industriale de înaltă calitate, eficiente și durabile. De asemenea, deține zone frumos amenajate și spații de relaxare pentru angajați, familiile acestora și comunitate, îmbunătățind calitatea vieții la locul de muncă.

De asemenea, CTPark Arad West beneficiază de diverse avantaje pentru rezidenți și atrage un interes considerabil din partea companiilor multinaționale datorită calității înalte, mediului de afaceri dinamic și locației excelente. CTP România, cu un portofoliu de 2,9 milioane mp de depozite moderne sustenabile Clasa A, este pregătită pentru creștere, având o bancă de teren de peste 3,5 milioane mp în diferite orașe. În prezent, compania dezvoltă peste 200.000 mp de spații industriale și logistice în Arad, București, Brașov și Sibiu, cu planuri de extindere pe parcursul lui 2024. CTP poate găzdui unități de producție, logistică și industrii cheie, așa cum retail și auto.

Articole similare

Ad