Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL Romania lanseaza serviciul integrat Gold Fleet Manager

MOL Romania si Arobs Transilvania Software au lansat solutia integrata de alimentare si monitorizare a flotei auto – Gold Fleet Manager. Scopul serviciului este de a oferi clientilor optimizarea costurilor generate de parcul auto, eficientizarea activitatii flotei si reducerea costurilor operationale.
Se estimeaza ca implementarea noii solutii poate genera o reducere cu 15 – 25 % a costurilor operationale pentru clienti, prin monitorizarea consumului, protectie impotriva utilizarii neautorizate a vehiculului, diminuarea uzurii parcului auto, cresterea eficientei flotei prin optimizarea rutelor si a timpului de livrare, arata compania intr-un comunicat.
 

Gold Fleet Manager reprezinta imbinarea cu succes a avantajelor cardului de carburant cu acceptare interna si internationala MOL Gold si ale solutiei nr. 1 de optimizare a rutelor din Romania – Track GPS. Cardurile de carburanti MOL Gold sunt dedicate companiilor cu un consum lunar ce depaseste 500 de litri de carburant si pot fi configurate in functie de optiunea clientului, care poate stabili categoriile de produse si servicii ce pot fi achizitionate in benzinarii, criteriile de identificare sau limitarile cantitative. Solutia Gold Fleet Manager poate fi achizitionata pe baza de contract, in regim B2B, serviciul de contractare fiind accesibil atat clientilor posesori de card MOL Gold, cat si potentialilor noi clienti.

Articole similare

Ad