Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTBox: Un nou concept de spații flexibile, lansat de CTP în CTPark Bucharest West

  • Foto: CTP

Cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), CTP a anunțat lansarea primei clădiri CTBox în România, amplasat în cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, CTPark Bucharest West. Acest tip de depozit introduce un concept inovator de spații plug-and-play, combinând depozite și birouri gata pentru utilizare imediată, dovedit de succes pe alte piețe internaționale. CTPark Bucharest West, un proiect emblematic cu o suprafață planificată de 1,5 milioane mp, este recunoscut pentru oferirea unui mediu de lucru de top în sectorul industrial.

CTBox este un proiect dinamic destinat întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), oferind spații flexibile care sprijină creșterea într-o comunitate de afaceri vibrantă. Fiecare unitate, cu dimensiuni între 500 și 600 mp, integrează spații de depozitare, birouri și showroomuri într-o clădire modernă, adaptată atât pentru depozitare și producție tradițională, cât și pentru activități de vânzare, cum ar fi showroomuri, supermarketuri și centre de service auto. Configurația unică facilitează interacțiunea cu clienții, oferind IMM-urilor vizibilitate și oportunități de creștere similare cu beneficiile spațiilor de co-working pentru startup-uri.

„Suntem bucuroși să anunțăm introducerea noului nostru concept CTBox în România. Această nouă dezvoltare reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi soluții de spații industriale flexibile și accesibile, permițându-ne să răspundem eficient cererii pentru spații mai mici. Prin combinarea dimensiunilor reduse ale unităților cu avantajele unui parc de mare anvergură, creăm un mediu ideal în care IMM-urile pot prospera alături de jucătorii majori din industrie.”,

a declarat Andrei Bențea, Business Development Director CTP Romania.

Primul chiriaș al clădirii CTBox este Profi, care a deschis un nou supermarket în cadrul acesteia, îmbunătățind confortul pentru angajați și comunitatea locală. Magazinul oferă o gamă largă de produse, inclusiv produse proaspete, lactate, gustări și articole pentru casă, disponibile non-stop. De asemenea, include o zonă de cafea și produse proaspăt coapte, adaptate pentru a satisface diversele nevoi ale clienților din zonă.

CTP își menține poziția de lider pe piață prin angajamentul față de sustenabilitate și eficiență. CTBox este construit cu materiale și sisteme eficiente energetic, minimizând consumul de energie și impactul asupra mediului, respectând standardele ISO 14001 și ISO 50001. În prezent, CTBox oferă mai multe spații disponibile pentru diverse activități de business, reprezentând o oportunitate pentru companiile care doresc să se stabilească într-o locație strategică, beneficiind de facilitățile unui parc industrial de mare anvergură.

CTPark Bucharest West se întinde pe 855.000 mp și include Clubhaus, un centru multifuncțional unic ce oferă facilități, precum cantină, supermarket, amfiteatru, săli de ședințe, spații de exerciții în aer liber și un cabinet medical. Aceste dotări creează un mediu de lucru plăcut atât pentru chiriași, cât și pentru cei peste 2.500 de angajați din parc.

Articole similare

Ad