Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Quehenberger Logistics se bazează pe HVO și e-truck-uri

Quehenberger Logistics pune în funcțiune trei noi camioane electrice în iulie 2024, după ce un proiect de finanțare comun cu dm drogerie markt a fost aprobat la începutul anului. Această inițiativă subliniază angajamentul ambelor companii față de soluțiile logistice durabile.

Începând din 2018, Quehenberger Logistics se concentrează din ce în ce mai mult pe e-mobility și lucrează îndeaproape cu furnizorii pentru a optimiza performanța și caracterul practic al vehiculelor comerciale electrice. Cele trei noi e-truck-uri sunt utilizate în principal în logistica urbană, unde impresionează prin livrări fără emisii și emisii reduse de zgomot.

E-truck-urile, care poartă marca comună a Quehenberger și dm, livrează la aproximativ 100 de magazine dm din Viena și din împrejurimi cu emisii aproape zero. Până în 2025, se preconizează că niciun camion diesel nu va mai aproviziona magazinele dm vieneze de la depozitul de transbordare din Viena.

Quehenberger Logistics se bazează, de asemenea, pe uleiuri vegetale hidrogenate (HVO) ca și combustibil ecologic pentru ruta de la centrul de distribuție Enns la punctele de transbordare. Utilizarea HVO reduce semnificativ emisiile de CO2 și de particule, fără a fi necesară transformarea vehiculelor.

Quehenberger Logistics și dm drogerie markt fac planuri în 2025 pentru dublarea flotei electronice și extinderea infrastructurii de încărcare la locațiile Quehenberger. Aceste măsuri vizează reducerea amprentei ecologice și implementarea conceptelor logistice durabile.

Articole similare

Ad