Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Card digital de combustibil: 160 de stații de alimentare Classic adăugate în rețeaua de acceptare App&Go de la DKV Mobility

  • Foto: DKV Mobility

Furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru transportul rutier, DKV Mobility își extinde rețeaua de acceptare pentru cardul său digital de carburant, App&Go, din aplicația DKV Mobility. Clienții pot acum achita plata combustibilului direct din autovehicul prin App&Go la 160 de stații de alimentare Classic din Germania, facilitând o experiență de alimentare mai simplă și convenabilă.

Funcția App&Go integrată în aplicația de la DKV Mobility reprezintă un card digital de combustibil care permite clienților să plătească tranzacțiile fără a necesita un card fizic de servicii sau numerar. Clienții care folosesc aplicația DKV Mobility trebuie doar să selecteze funcția App&Go și să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Acesta detectează automat locația și pompa, afișând prețul și cantitatea de combustibil. Tranzacția este confirmată cu o atingere, iar aplicația generează o chitanță digitală ce poate fi vizualizată și descărcată oricând. Rețeaua App&Go include aproximativ 8.000 de stații de distribuție a carburanților în 11 țări din Europa, precum Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Austria, Polonia, Spania, Cehia și Ungaria, și se bazează pe platforma Connected Fueling a PACE Telematics GmbH, din care DKV Mobility deține o cotă din 2020.

„Suntem încântați să extindem parteneriatul nostru existent cu Classic pentru a include acum și servicii digitale”, precizează Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Cu App&Go, clienții noștri pot economisi timp, pot reduce erorile și se pot bucura de o tranzacție sigură și simplă.”

„Cu App&Go, putem adăuga o funcție modernă și inovatoare la gama noastră largă de servicii”, completează Volker Kretschmer, reprezentant autorizat pentru stațiile de combustibil Classic Tankstellen GmbH & Co. KG. „Împărtășim viziunea DKV Mobility de a oferi servicii de înaltă calitate și orientate către client, care răspund nevoilor în continuă schimbare ale pieței de mobilitate.”

Articole similare

Ad