Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hidroelectrica lansează aplicația iHidro pentru gestionarea eficientă a energiei

Hidroelectrica a lansat aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator pentru clienții săi. Aplicația are o interfață grafică modernă și prietenoasă, disponibilă atât pentru sistemele Android, cât și pentru iOS, oferind chiar și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică.

Printre caracteristicile aplicației iHidro se numără:

Monitorizarea Consumului

Astfel, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa ultima factură emisă. De asemenea, pot vizualiza un grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.

Gestionarea Locurilor de Consum

Toate locurile de consum pentru care exista contract poate fi gestionat cu iHidro. În acest mod, clienții pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil.

Secțiuni Utile

Aplicația iHidro este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv Facturare, Utilizare, Contul Meu și Servicii.

iHidro poate fi descărcată din Google Play Store sau din App Store în funcție de sistemul de operare.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din tară și furnizează servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național. Compania exploatează 187 de centrale cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW și un parc eolian cu o putere instalată de 108 MW de la Crucea.

Articole similare

Ad