Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO și Eurospeed deschid seria evenimentelor la Suceava cu noile modele 2024

IVECO, în parteneriat cu dealerul Eurospeed, organizează un eveniment pentru prezentarea celor mai noi vehicule, Model Year 2024. Evenimentul va avea loc între 30 septembrie și 1 octombrie la sediul Eurospeed din Strada Humorului, Șcheia, Suceava, și va fi deschis publicului între orele 9:00 și 18:00. Participanții pot explora modelele IVECO Daily și IVECO S-Way și au oportunitatea de a testa performanțele acestora în cadrul unor sesiuni de test drive.

„Astăzi marcăm primul eveniment din seria lansărilor oficiale pentru gama Model Year 2024 în România. Eurospeed, dealer IVECO din 2016, are o experiență de peste 20 de ani în comercializarea, întreținerea și reparația vehiculelor comerciale grele specializate, având în portofoliul lor clienți de top, lideri de piață în segmentele lor de activitate.”,

a declarat Andrei Gagea, Country Manager IVECO România.

Noul IVECO Daily este recunoscut pentru versatilitatea și eficiența sa, având un bord digital complet, sisteme avansate de asistență și un design ergonomic care prioritizează confortul. De asemenea, este ideal pentru transporturi dificile și sprijină productivitatea afacerilor prin conectivitate avansată și o experiență de condus superioară. IVECO S-Way aduce îmbunătățiri importante în reducerea consumului de combustibil cu până la 10%, datorită aerodinamicii optimizate și noilor motorizări. Totodată, include sisteme de siguranță de ultimă generație și un interior complet redesenat pentru o experiență premium. Publicul este invitat să participe la acest eveniment pentru a explora noile tehnologii și a beneficia de sesiuni personalizate de test drive.

„Eurospeed este lider de piață în zona pe care o reprezentăm, cu o cotă de peste 24%. Derulăm în momentul de față o investiție importantă de aproximativ 1.000.000 de euro pentru dezvoltarea capacității de service, ceea ce ne va permite să creștem cu 30% această capacitate, răspunzând astfel mai bine cerințelor clienților noștri.”,

a precizat Ionuț Pavăl, Director de Calitate și Marketing al Eurospeed.

IVECO România își consolidează angajamentul față de inovație și excelență, oferind soluții de mobilitate eficiente și sustenabile. Portofoliul său divers include modelele Daily, eDAILY și gama de vehicule medii și grele, precum Eurocargo, IVECO S-WAY, X-WAY și T-WAY, urmașul legendarului TRAKKER. Astfel, IVECO rămâne un partener de încredere pentru companiile din România, oferind soluții adaptate fiecărui sector industrial.

Articole similare

Ad