Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mark Taylor s-a clasat pe locul al doilea la Goodyear FIA ETRC

  • Foto: Goodyear FIA ETRC

În finala campionatului Goodyear FIA ETRC din 2024, Mark Taylor a reușit să își asigure locul al doilea în clasamentul Chrome, după o luptă strânsă cu rivalul său, Steffen Faas. Deși José Eduardo Rodrigues își asigurase deja titlul, Taylor a intrat în weekend cu un avantaj de patru puncte față de Faas și știa că trebuie doar să îl depășească pentru a-și consolida poziția. Pe parcursul antrenamentelor și curselor de sâmbătă, Taylor a reușit să își dubleze avantajul, iar duminică, după locul al doilea în cursa 3, a încheiat sezonul cu două victorii de clasă și două podiumuri generale.

John Newell a reușit să obțină locul patru în clasamentul de clasă, devansându-l pe Luis Recuenco în cursa 1. Recuenco, deși aproape de podium în cursa 3, a pierdut locul în penultimul tur, dar a reușit să se mențină înaintea lui Clemens Hecker și să își asigure locul șase în clasamentul Chrome. Cu toate acestea, nu a putut să-l depășească pe Lukas Hahn, care, deși nu a participat la ultimele curse, și-a păstrat locul cinci datorită avantajului acumulat anterior la Le Mans.

Bradley Smith a avut un weekend excelent, obținând cele mai multe puncte ale sale din sezon și l-a depășit pe Luke Garrett în clasament cu trei puncte. Jonathan André a avut o performanță constantă, terminând sezonul pe locul zece cu un total de 33 de puncte. Craig Reid și Simon Faulkner au suferit probleme tehnice pe circuitul Jarama, terminând pe locurile 11 și 13 în clasament, cu Stefan Kursch între ei.

Articole similare

Ad