Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aerodinamica sporeste eficienta si reduce consumul

Noul Mercedes-Benz Actros este cu pana la 5% mai eficient din punct de vedere al consumului de carburant fata de generatia anterioara, gratie inovatiilor in materie de design si aerodinamica. Astfel, inlocuirea oglinzilor retrovizoare traditionale cu sistemul de camere video MirrorCam si montarea deflectoarelor laterale concave la nivelul cabinei, impreuna cu axa spate cu noi rapoarte de transmisie si cu sistemul PPC optimizat sporesc aerodinamica si imbunatatesc consumul.
 
Consumul de carburant al Mercedes-Benz Actros a fost in permanenta imbunatatit de-a lungul timpului, gratie inovatiilor tehnologice in constructia vehiculului si implementarii de sisteme menite sa optimizeze stilul de condus al soferului. Astfel, pentru aplicatiile obisnuite de transport pe distante lungi, din 2011 si pana anul trecut, cand a fost lansata ultima versiune a popularului camion, s-a reusit o reducere a consumului de 15%.
Comparativ cu generatia anterioara, noul Actros este mai economic cu pana la 3% pe autostrada si cu pana la 5% in trafic urban. Acest lucru este posibil gratie adoptarii noului sistem optimizat de control predictiv al trenului de rulare (PPC), care actioneaza asupra transmisiei si cruise-control-ului, introducerii unei axei spate cu noi rapoarte de transmisie si imbunatatirii designului cabinei.
 

Articole similare