Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alexandru Păun, Blue River – premiul de management în transporturi

Alexandru Păun, managerul Blue River București 78, a primit anul acesta distincția “cel mai eficient manager de transport din România”. Rezultatele foarte bune obținute în 2020 au ridicat compania bucureșteană în topul Tranzit, cu șanse de a intra în următorii ani în Top 10. Cifra de afaceri a companiei este în creștere constantă, de la 7 milioane de euro în 2016 până la 16,7 milioane de euro în 2020. În anul pandemiei Blue River și-a crescut cifra de afaceri cu 11%  (+1,4 milioane euro).

Aceeași creștere liniară se observă și în planul profitabilității, de la 200,000 EUR profit în 2017 ajungând în 2019 la 436,835 EUR. În 2020 profitul s-a dublat până la 965,597 EUR, în condițiile în care valoarea activelor s-a păstrat aproape aceeași față de 2019.

Revista Tranzit a apreciat deschiderea către digitalizare și inovațiile tehnologice, Blue River fiind una dintre puținele companii românești care încearcă propulsiile alternative la diesel, chiar dacă tarifele actuale de transport nu acoperă pe deplin investiția într-un transport verde. Curajul de a testa tehnologii noi și de a inova au fost completate întotdeauna de pregătirea atentă a planului de business și de informarea în detaliu asupra tuturor reglementărilor legale din țară și din alte țări pentru a menține echilibrul portofoliului de clienți și al veniturilor provenite de la clienți interni și internaționali.

Am apreciat, de asemenea, susținerea tuturor activităților de apărare a intereselor de breaslă, fiind una dintre puținele companii dispuse să sacrifice resurse financiare și umane pentru activități de promovare a intereselor transportatorilor.

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad