Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit: Skiptrans este cel mai eficient operator de transport cu capital străin din Romania

Ca și în 2020, la categoria operatori de transport cu capital străin premiul întâi a revenit companiei clujene Skiptrans. Duvenbeck Logistik a ocupat locul al doilea, iar Logistic E. van Wijk a câștigat locul al treilea. Printre finaliștii din acest an s-au mai numărat Arcese și Mainfreight.

„Și pentru noi 2020 a fost un an atipic, plin de provocări, dar cu ajutorul colegilor, inclusiv cei de pe șosele, s-a transformat în cel bun an din istoria SkipTrans“ – Arion Gavril, SkipTrans. 

Istoria s-a repetat inclusiv cu locul al doilea, câștigat, tot ca și anul trecut, de Duvenbeck, companie cu sediul în Brașov. „Totdeauna ne-a făcut plăcere să luăm parte la acest eveniment. 2020 a fost un an greu, ca pentru toată lumea, dar cu ajutorul colegilor care au înțeles și au pus umărul la menținerea firmei pe linia de plutire am reușit să fim din nou prezenți în Top. Pentru 2021 ne dorim o predictibilitate mai bună a volumelor“ – Vlad Cristoloveanu – Manager Proiect Logistica, Duvenbeck.

Cu multe investiții puternice în ultima vreme, Logistic E van Wijk a înregistrat cifre bune și în 2020. „Anul acesta ne-am schimbat și logo-ul, definitivându-ne strategia pe următorii cinci ani de zile. De asemenea, echipa este destul de bine consolidată“ – Romeo Coroban, Manager Administrativ Logistic E. van Wijk.

Finaliști – Arcese Transport și Mainfreight

„Nu suntem cutii poștale. Multe companii cu capital străin au investit mult în România, atât în infrastructură în camioane, în șoferi, depozite, distribuție etc., deci nu cred că putem fi considerate frme care caută aici doar șoferi ieftini. Cu puțin calm și înțelepciune am reușit să trecem cu bine peste 2020.“ – Marius Buturoagă, director general Arcese Transport.

„Suntem onorați pentru premiu. Suntem un furnizor 3PL, o companie neozeelandeză, pentru noi divizia de transport este una dintre cele mai importante și în asta investim constant în ultimii ani, de aceea creștem de la an la an. Ne dezvoltăm și în zona de logistică și air freight și maritim“. Referitor la faptul că reprezintă o filială locală a unei companii străine, Alexandrin Macavei, director de Dezvoltare pentru Europa de Est al Mainfreight România, este de părere că, odată dezvoltate local cu ajutorul capitalului străin, companiile se susțin singure: „În rest, suntem o companie românească, lucrăm 99% cu români.“

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad