Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Alianță europeană în domeniul logisticii contractuale

Röhlig Logistics și Penske Logistics au anunțat pe 10 ianuarie 2022 crearea unei joint-venture pentru a furniza servicii de logistică terților, care se numește Rohlig Penske Logistics GmbH și care va funcționa inițial în Germania și Țările de Jos, cu scopul de extindere în alte ţări vest-europene. Noua companie va administra 55.000 m2 de depozite, care operează în domeniul depozitării, transportului și logisticii pentru comerțul electronic.

Röhlig Logistics deține cea mai mare cotă a Röhlig Penske Logistics GmbH, egală cu 80%, în timp ce restul de 20% este în mâinile Penske Logistics. Cele două companii nu au dezvăluit valoarea acordului, care a fost încheiat pe 31 decembrie 2021. Au precizat însă că cei peste 80 de angajați ai Penske Logistics Europe vor rămâne angajați ai companiei (cu sediul în Olanda), care în viitor va fi deținută în totalitate de Röhlig Penske Logistics GmbH.

Înainte de a ajunge la acest acord, Röhlig Logistics și Penske Logistics au colaborat ani de zile în logistica europeană, deservind clienții comuni din industria auto, alimentară și producție. „Această nouă afacere oferă clienților noștri comuni un salt în calitate și oferă ambelor companii oportunități suplimentare de creștere în Europa”, a declarat Bill Scroggie, vicepreședinte senior, operațiuni internaționale la Penske Logistics.

Articole similare

Ad
Ad