Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amazon adauga 40 de furgonete electrice Streetscooter si 10 Mercedes-Benz eVito flotei din Munchen

Amazon a comandat 40 de furgonete electrice StreetScooter Work Box pentru centrul de distributie Daglfing din Munchen. In completare comenzii, StreetScooter a instalat, de asemenea, 60 de statii de incarcare la unitatea Amazon. Vehiculele germane StreetScooter nu numai ca si-au dovedit deja capacitatea de a face fata cererilor grele ale livrarii last mile, dar au marcat puncte si pentru economie si pentru rata de recuperare a investitiei. Potrivit lui Jörg Sommer, CEO al StreetScooter GmbH, vehiculele manifesta o performanta mai buna in ceea ce priveste costul total al proprietatii dupa doar cativa ani, comparativ cu vehiculele conventionale cu motor cu combustie.

Tot pentru centrul Daglfing al Amazon au fost livrate si zece Mercedes-Benz eVito, cu baterie electrica de 41 kWh, care ofera o autonomie cuprinsa intre 150 si 184 km. Unitatea electrica ofera 85 kW de iesire si poate atinge un cuplu de pana la 295 Nm, adaptat optim pentru operatiunile urbane. Viteza maxima poate fi configurata in functie de utilizarea prevazuta in momentul comenzii.

Aceste achizitii vin in intampinarea rezolutiei Amazon de a indeplini obiectivele acordului de la Paris cu zece ani inainte de termen, respectiv in 2040.

Articole similare

Ad