Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

ANOFM anunta un nou numar de telefon pentru informatii privind somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr.19/2020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) intr-un comunicat.
 
,,Incepand cu data de 14 aprilie 2020, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la dispozitia cetatenilor un nou numar de telefon – 021.444-0000, la care acestia pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr.19/2020. Noul numar de telefon, operat in parteneriat cu Telekom Romania, optimizeaza serviciul de informare efectuat de ANOFM, scurtand timpii de asteptare. Astfel, inca din faza de initiere a apelului, cetatenii vor putea fi repartizati catre operatorii call-centerului, in functie de categoria in care se incadreaza’’, precizeaza institutia.
Potrivit sursei citate, noul call-center va functiona in acelasi interval orar ca pana in prezent, respectiv intre orele 9:00 – 16:00, de luni pana joi, respectiv intre orele 9:00 – 13:00, vineri.
Angajatorii au la dispozitie platforma digitala https://aici.gov.ro pentru incarcarea documentelor necesare acordarii somajului tehnic pentru angajatii carora li s-a suspendat temporar contractul individual de munca din initiativa angajatorului, conform prevederilor legale. 

Articole similare

Ad