AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Anul trecut, grupul Vos Logistics a inregistrat o crestere cu 9% a CA

Cifra de afaceri a furnizorului european de servicii de logistica Vos Logistics a crescut cu 9% in 2019, pana la 342 de milioane de euro. Solutiile, serviciile de logistica specifice clientilor si transportul cu volum mare au inregistrat cresteri, in timp ce cererea de transport international (Mega si Bulk) a fost mai mica, in principal din cauza scaderii productiei industriale in Europa. Ca urmare, EBIT-ul a scazut la 7 milioane de euro.
Vos Logistics a investit 32 de milioane de euro in 2019. Pe langa reinnoirea flotei, investitiile in inovatie si digitalizare au fost, de asemenea, continuate, pentru optimizarea serviciului catre clienti, imbunatatirea eficientei si consolidarea securitatii datelor. 
Vos Logistics si-a extins serviciul de livrare la domiciliu in Olanda si Belgia, pentru a tine pasul cu comertul electronic, si a achizitionat un contract de distributie de la un retailer european pentru sucursalele din Polonia. De asemenea, compania si-a extins activitatile de depozitare si distributie legate de sectoarele auto si de petrochimie. Dupa achizitionarea SNEL Shared Logistics, Vos Logistics are una dintre cele mai mari retele de distributie din Benelux, cu o flota de peste 400 de vehicule de distributie si o capacitate de stocare de 300.000 m2.

Articole similare

Ad