Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopa de iarna ContiWinterContact TS 850, primul loc la testele ADAC, ÖAMTC si TCS

Asociatiile automobilistice ADAC (Germania), ÖAMTC (Austria) si TCS (Elvetia) au publicat rezultatele testelor comune pentru anvelope de iarna pentru dimensiunile extrem de populare 185/60R15 T si 225/45R17 H. Un numar de 32 de modele de anvelope a fost testate in 18 probe pe drumuri acoperite cu zapada, gheata, carosabil ud sau uscat.
Anvelopa ContiWinterContact TS 850, care este disponibila pe dimensiuni intre 14" si 17" si este potrivita pentru majoritatea autoturismelor de clasa compacta si medie, a obtinut primul loc la ambele dimensiuni testate.
 

Pentru dimensiunea mai mica, specialistii de la ADAC au evidentiat performantele excelente pe carosabil ud, zapada sau gheata precum si echilibrul exceptional intre caracteristicile acesteia. Au observat de asemenea performantele anvelopei ContiWinterContact TS 850 in ceea ce priveste economia de combustibil si uzura mica.
Pentru anvelopa cu dimensiune mai mare, ADAC a remarcat echilibrul caracteristicilor, oferindu-i note maxime la performantele pe zapada, apreciind performantele pe carosabil ud si uscat. A fost evidentiat, de asemenea, si randamentul kilometric mare.
Alte anvelope produse de catre Continental care au primit cel mai bun calificativ „bine” sunt anvelopa Uniroyal MS plus 77 având dimensiunea 225/45R 17 H si anvelopa Semperit Speed-Grip 2 cu dimensiunea 185/60 R15 T.

Articole similare

Ad