Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arcese își consolidează logistica în România

Grupul Arcese își consolidează prezența istorică în România prin deschiderea unei platforme logistice de 4.000 m2 în Cluj, construită de Warehouses De Pauw. Instalația de clasă A și certificată Edge are șase platforme de încărcare și descărcare și o platformă drive-in, pentru a servi produse alimentare (datorită certificării HACCP UNI EN ISO 22000:2018). Aceasta completează platforma care funcționează deja în Parcul Logistic Nervia din zona Apahida, inima industrială a României.

„Strategia noastră vizează extinderea în continuare a gamei de servicii oferite în teritoriu, precum și garantarea în continuare a rapidității, calității și fiabilității clienților noștri, cerințe care au fost întotdeauna esențiale pentru Arcese”, spune Marius Buturoaga, Country Manager Arcese România. „Obiectivul pentru viitor este de a intra în noi sectoare, cum ar fi cel auto, al bunurilor de consum cu mișcare rapidă și al livrărilor la domiciliu. În ultimii 10 ani am investit semnificativ în țară, creând noi locuri de muncă și un mediu de lucru sigur, modern și pozitiv, dar mai ales am creat o echipă unită de profesioniști în domeniul logisticii.”

Arcese este prezentă în România din 2011, când a deschis filiala din Cluj-Napoca, urmată de cea din București în 2017. În țară, grupul oferă servicii de transport terestru (rutier și intermodal) și logistic cu încărcătură completă și în grup.

Articole similare

Ad