Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA se ocupa de logistica proiectului pentru construirea de noi centrale in Rusia si Asia Centrala

Logistica proiectului a devenit o parte integranta a afacerii AsstrA-Associated Traffic AG.
In plus fata de transportul rutier clasic, compania se ocupa de logistica de proiect pentru construirea de noi centrale in Rusia si Asia Centrala, unde unele state sunt cunoscute pentru procedurile lor vamale complexe. Proiectul de transport necesita pregatire indelungata si reprezinta o provocare pentru echipa, da incercarile serioase incep cand acest transport trebuie implementat credibil si punctual.

AsstrA s-a confruntat cu o astfel de provocare in 2018, in timpul construirii unei centrale electrice din Kazahstan. Compania a primit o comanda sa gestioneze lanturile de aprovizionare pentru materialele si echipamentele de constructie cu un volum de 393 de unitati de material rulant. Materialele necesare au fost livrate pe santierul de constructii din Kazahstan, in 550 de zboruri din punctele de incarcare din Germania, Olanda, Polonia si Slovacia.
Pentru a acoperi siguranta si continuitatea transportului, specialistii AsstrA au organizat doua platforme de consolidare in Germania si Polonia. In plus, au echipat o platforma pentru a primi bunurile si a le elibera prin vama in Kazahstan. Etapa finala a inclus o procedura vamala corespunzatoare si transportul ulterior al marfurilor catre santier.
„Totul a mers aproape exact asa cum a fost planificat", a declarat Yulia Sadovodova, reprezentantul AsstrA, responsabil de proiect.

Articole similare

Ad