Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri AsstrA din produsele HiTech transportate a fost de 12,8 milioane de euro

Transporturile HiTech au reprezentat 6% din transporturile AsstrA si au adus 6% din cifra de afaceri a companiei. Cifra de afaceri a AsstrA-Associated Traffic AG din transportul de produse electronice si electrocasnice in primele noua luni ale acestui an a fost de 12,8 milioane de euro.
Din ianuarie pana in septembrie 2019, grupul de companii a transportat 185 de mii de tone de produse HiTech. Specialistii AsstrA au procesat 7 mii de comenzi pentru transportul unor astfel de marfuri, care este cu 13% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2018. Pana la sfarsitul anului este prevazut sa ajunga la un indicator de 12 mii de comenzi.

AsstrA-Associated Traffic AG transporta produse HiTech pe 200 de rute cu participarea birourilor companiei din intreaga lume. Principalele directii in volumul de marfuri transportate in grupul de companii AsstrA au devenit Romania – Polonia (1233 transporturi), Polonia – Italia (969), precum si Polonia – Marea Britanie (548).
Cat priveste Rusia, in 2019, produsele HiTech au fost importate din Slovacia (272 transporturi), Polonia (218) si Italia (198). Produse din aceasta categorie au fost exportate in principal in Kazahstan (384 transporturi), Republica Belarus (243) si Moldova (165).
AsstrA transporta cel mai mare volum de electronice si electrocasnice pe drum rutier – 80%. 11% din produse sunt livrate pe mare, feroviar – 6%, aerian – 4%.
Pozitiile de frunte in structura de produs a descarcarilor de produse HiTech au fost luate de piese si accesorii ale masinilor de prelucrare a informatiilor – 24%; Televizoare, monitoare si proiectoare – 20%; pompe de aer sau vid, compresoare si ventilatoare – 10%.
Astazi, AsstrA-Associated Traffic AG coopereaza cu producatorii si comerciantii de retail de electrocasnice si electronice din Europa si tarile CSI. Grupul de clienti din acest segment a depasit 50 de companii, iar in 2019 s-a completat cu producatori de Philips, Hisense, Panasonic si Xerox. „Transportul de echipamente electronice si electrocasnice are cerinte stricte de siguranta. Asadar, de exemplu, urmarirea online a marfurilor pe ruta rutiera a marfurilor este una dintre principalele conditii obligatorii din partea producatorilor de electronice – spune Darya Reshetnyak, seful diviziei Logistica AsstrA HiTech. Pentru a respecta standardele, echipa AsstrA si-a restructurat activitatea interna si a implementat sistemul de gestionare a securitatii informatiilor AsstrA Visibility. Aceasta dezvoltare a devenit un alt avantaj competitiv, datorita careia se asigura siguranta in timpul transportului si capacitatea de a monitoriza circulatia marfurilor in timp real ».
AsstrA Group of Companies transporta produse electronice si electrocasnice de peste 20 de ani. Divizia AsstrA HiTech Logistics ofera o gama completa de servicii de logistica si transport, necesare pentru transportul international de bunuri de inalta tehnologie.

Articole similare

Ad