Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autobuzele electrice BYD, oficial pe piata din Romania

Producatorul chinez de autovehicule electrice BYD intra oficial pe piata din Romania prin New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, potrivit unui comunicat de presa al importatorului. Cu peste 100.000 vehicule electrice comercializate anual, BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice la nivel mondial.
Autobuzele BYD sunt unice prin autonomia lor ridicata, capacitatile de incarcare AC, care se traduc in costuri reduse de infrastructura si de incarcare, garantia extinsa a bateriilor si a sistemelor, performantele eficiente de regenerare / franare si autobuzele moderne de calitate, potrivit sursei citate. Vehicule variaza de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri si autobuze articulate de 18 metri. Compania are peste 220.000 de angajati si are o prezenta europeana semnificativa, cu ambele instalatii de productie in Ungaria si Franta, precum si cu multe autobuze in Italia, Anglia, Olanda, Israel si multe altele.
 

SIXT Group Romania este un jucator de top si matur al industriei din Romania, o alegere perfecta pentru BYD care isi doreste un parteneriat pe termen lung si de succes. Compania va dezvolta un concept puternic de vanzari cu toate componentele (depozit de piese, servicii, task force etc.), cu disponibilitate zilnica, se mai arata in comunicatul de presa. „Pentru SIXT Group Romania, care activeaza deja in Romania de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor si ne permite sa ne extindem gama de servicii. BYD este cel mai mare brand mondial de vehicule electrice cu avantaje substantiale“, a declaratTal Lahav, CEO SIXT Group Romania.

Articole similare

Ad