Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch pune piatra de temelie pentru o noua cladire de birouri la Blaj

Bosch a demarat lucrarile de constructie la o noua cladire administrativa in cadrul fabricii din Blaj, judetul Alba. La ceremonia oficiala de asezare a pietrei de temelie din 10 mai 2018 au fost prezenti membri ai managementului companiei si reprezentanti ai autoritatilor locale. „Bosch si-a extins activitatea de productie la Blaj in ultimii ani, astfel ca am decis sa construim o noua cladire care sa sustina aceasta crestere si sa asigure suficient spatiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, a declarat Dirk Arnold, directorul general al unitatii de productie Bosch din Blaj.
 

Bosch va investi peste sapte milioane de euro in noua cladire, care se va desfasura pe o suprafata de 5.700 m2 si doua niveluri. Aceasta va gazdui birouri pentru aproximativ 250 de angajati, precum si cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate in prezent in interiorul fabricii, incepand cu toamna lui 2019.
La Blaj, Bosch a deschis prima fabrica din Romania pentru componente de tehnica liniara, in anul 2007. Ulterior, locatia s-a extins prin deschiderea unor noi unitati de productie pentru solutii de mobilitate prin diviziile Chassis Systems si Powertrain Solutions si au fost implementate solutii inteligente de Industrie 4.0 pentru eficientizarea productiei. In prezent, fabrica din Blaj inregistreaza cresteri considerabile, atat in sectorul Solutiilor de mobilitate, cat si in cel al Tehnologiei industriale, fiind un jucator important pentru Bosch. Bosch produce la Blaj, pe langa echipamente de tehnologie industriala, componente electronice pentru sectorul auto.
Grupul Bosch este un partener al scolilor locale in cadrul proiectului de sistem educational dual, incepand cu 2013. Peste 70 de elevi se pregatesc anul acesta pentru carierele lor ca tehnicieni in electromecanica si electronica, in cadrul fabricii Bosch din Blaj. Compania colaboreaza pe plan local cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj si cu Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.
Activitatea practica si activitatile elevilor in workshop-urile de mecanica si electrica din Centrul de Training sunt supravegheate indeaproape de specialisti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanti in proiect au ocazia sa acumuleze informatii si experienta practica despre productia de serie, atat in domeniul tehnologiei industriale, cat si in industria automotive.
Prin campania de recrutare intitulata „Let’s be remarkable”, Bosch invita potentialii candidati sa inceapa o cariera intr-un mediu de munca competitiv si international. Unitatea de productie Bosch din Blaj recruteaza in prezent ingineri de calitate, de mentenanta, proces productie, specialisti in achizitii si logistica, manageri de proiecte, dar si candidati pentru programul working student.
Compania ofera angajatilor sai diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasa, o cantina moderna cu meniu variat, acces la activitati sportive si servicii medicale. Bosch incurajeaza o cultura organizationala deschisa, bazata pe colaborare si creativitate. Pentru a sprijini aceasta viziune, Bosch a inceput implementarea „conditiilor de munca inspirationale” si in locatia sa din Blaj. Lunar, aproximativ 100 de angajati au ocazia sa-si extinda competentele in locatii Bosch internationale.

Articole similare

Ad