Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone își suspendă activitățile de producție în Rusia și exporturile către aceasta

Bridgestone a decis să suspende activitățile de producție din Rusia, până la o notificare ulterioară. Decizia va fi aplicată începând cu 18 martie, în urma pregătirilor necesare făcute pentru ca acest lucru să fie posibil. De asemenea, compania a decis să înghețe orice investiție nouă pe teritoriul țării și să suspende toate exporturile către Rusia cu efect imediat.

“În ultimele 2 săptămâni toți am fost profund afectați de războiul din Ucraina și de impactul pe care acesta l-a avut și continuă să îl aibă asupra oamenilor nevinovați, inclusiv asupra propriilor noștri angajați și parteneri. Condamnăm orice formă de violență și sperăm ca pacea să fie reinstaurată cât mai curând. Prima noastră preocupare în această situație de criză este reprezentată de siguranța angajaților noștri și a familiilor acestora”, se precizează în comunicatul Bridgestone.Ne pasă și continuăm să avem grijă de cei peste 1.000 de angajați din fabrica noastră de anvelope pentru automobile din Ulyanovsk și de cei din departamentele de vânzări. Astfel, suntem pregătiți să ne susținem angajații din punct de vedere financiar în această perioadă dificilă.”

Managementul regional al companiei Bridgestone continuă să monitorizeze îndeaproape situația din Ucraina și își va ajusta planurile în funcție de noul context apărut.

Bridgestone EMEA a făcut o donație de 1 milion de euro către Crucea Roșie și Bridgestone Corporation a donat 2,5 milioane de euro către UNHCR (Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi).

Articole similare

Ad