Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BusinessMark anunta organizarea celei de-a patra editii a SEE Supply Chain & Logistics Forum

Noua generatie de consumatori, evolutia tehnologica rapida, noile niveluri ale conectivitatii si digitalizarea potenteaza riscurile, insa si oportunitatile pentru companiile care se adapteaza cel mai rapid la noul context, in care modelul traditional de aprovizionare nu mai este relevant. Managementul eficient al lantului de aprovizionare si eficienta operationala ridicata sunt esentiale, un diferentiator important pentru business, iar lanturile de aprovizionare se afla sub o presiune continua de a performa.

Contextul s-a schimbat, la fel si obiectivele. Pentru a face fata acestui nou val, managerii trebuie sa inteleaga ce este nou, ce este posibil si ce este diferit acum. Toate acestea vor fi dezbatute la editia a patra a SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, un eveniment organizat de BusinessMark ce va avea loc pe 31 octombrie 2019 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.
La eveniment sunt asteptati aproximativ 150 de participanti, directori operationali, logistica si Supply Chain Managers din companii mari si medii, branduri puternice prezente pe piata romaneasca. Evenimentul reprezinta o platforma pentru a obtine insights de la companii de top din piata, de a conecta profesionistii din domeniu, de a afla bune practici de management al lanturilor de aprovizionare si logistica, ce functioneaza cel mai bine si ce strategii detin premise cu potential in viitor.
Structura evenimentului include conferinta, cu sesiuni de prezentari, un workshop si o zona de expo.

Articole similare

Ad