Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Turkey, primul târg internaţional de autobuze după pandemie, a intrat în linie dreaptă

Cea de-a 9-a ediție a Busworld Turkey, organizată de Busworld și partenerul său turc, HKF Trade Fairs, va avea loc în perioada 26-28 mai 2022, la Istanbul Expo Center. Este interesant faptul că Busworld Turkey a fost ultimul târg comercial chiar înainte de închiderea granițelor lumii din cauza pandemiei – în martie 2020 – și acum se dovedește a fi primul eveniment de profil organizat de Busworld după ridicarea restricţiilor.

Dacă la ultima ediție din 2020 expoziția a găzduit 129 de expozanți şi a fost vizitată de 7.935 de profesioniști din industrie, astăzi, Busworld Turkey numără deja 130 de expozanți, cu două luni înainte de deschiderea porţilor. Constructorii de vehicule și carosierii își vor prezenta cele mai game de modele pe o suprafață de 12.500 m2. Anadolu Isuzu, Karsan, Otokar, BMC, Güleryüz, Mapar MAN, Bur-Can, Buskar, Erener, Erduman, Eșref Karoser, Gürsöz şi Harputlu sunt cei care au confirmat până în prezent, acoperind o gamă variată de soluţii de transport. Alături de aceştia vor fi şi furnizorii de componente şi sisteme de toate tipurile, printre care Allison Transmission, ZF, Voith, Webasto, Aselsan, Fogmaker și multe altele vor fi din nou reprezentate etc. Lista tuturor expozanților este disponibilă pe site-ul www.busworldturkey.org și este actualizată zilnic.

În 2022, Busworld Turkey a început şi o serie de webinar-ii vorbite în limba turcă, iar în aprilie şi mai vor mai fi organizate două astfel de evenimente online, subietele ce vor urma fiind deubătute fiind evoluția industriei către atingerea obiectivului „zero emisii în transportul de călători” și respectiv schimbările post-pandemie în industria de profil.

Busworld Turkey este susținut de asociațiile de transport din această ţară, printre care TÖHOB (Asociația Operatorilor Privaţi de Transport Public), İSTAB (Asociația Uniunii Transportatorilor din Istanbul), TOF (Federația Șoferilor) și TTDER (Asociația Transportatorilor din Turism). Ei se vor asigura că Busworld Turkey va fi în centrul atenției tuturor profesioniștilor de autobuze și autocare din Turcia. Ca de obicei însă sunt aşteptaţi şi mulţi vizitatori internaţionali.

Articole similare

Ad