Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expansiunea Otokar în Europa continuă cu achiziționarea Mauri Bus System, din Italia

Otokar, o companie din grupul Koç, își continuă expansiunea pe pe piața europeană prin achiziția furnizorului Mauri Bus System. Compania italiană, care și-a sărbătorit anul trecut a 101-a aniversare, a livrat până în prezent peste 700 de autobuze marca Otokar.

„Suntem încântați să salutăm Mauri Bus System ca subsidiară a Otokar.

Prin această achiziție, ne ridicăm parteneriatul de succes de aproape 13 ani la un nou nivel. Cel mai important factor din spatele succesului Otokar a fost întotdeauna abordarea noastră centrată pe client. Vom fi acum mai aproape ca niciodată de clienții noștri din Italia și vom înțelege și mai bine nevoile și așteptările lor“, a declarat directorul general adjunct al Otokar, Kerem Erman.

În ceea ce privește acordul încheiat cu Otokar, Umberto Mauri, CEO Mauri Bus System SrL, a declarat: „Suntem foarte mândri că facem parte din Otokar, un brand global. Sunt încrezător că, prin acest acord, Otokar își va consolida prezența pe piața italiană în ceea ce privește vânzările și serviciile after-sales.”

Constructorul turc are în prezent mai multe filiale internaționale, iar exporturile reprezintă peste 70% din veniturile companiei. Odată cu această achiziție, filiala din Italia a Otokar se alătură operațiunilor pe piața europeană, alături de companiile din Franța și România.

Otokar a semnat acorduri-cadru importante pe piața italiană în anii anteriori, în baza acestora fiind plasate comenzi importante pentru autobuze Vectio și Kent, inclusiv în 2022. Majoritatea autobuzelor Otokar care vor funcționa în regiunile Toscana și Puglia vor fi alimentate cu gaz natural comprimat. De asemenea, au fost primite comenzi și pentru autobuze electrice.

Articole similare

Ad