Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piaggio, noua marcă din portofoliul Cefin Trucks, prezentată oficial la Camion Fest

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România, a organizat o noua ediție, a 20-a, a tradiționalului eveniment Camion Fest, care are loc de două ori pe an și reunește specialiști de pe piața vehiculelor comerciale rulate.

În cadrul târgului au fost expuse peste 250 de vehicule second-hand, multibrand, printre care autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții. Ca de fiecare dată, așa cum a subliniat Paul Draniceanu, directorul diviziei de vehicul rulate, Cefin Trucks, „venim cu noutăți, adunând în perioada premergătoare evenimentului toate cerințele pieței și facilitățile la care putem răspunde prin oferta Cefin Trucks. În plus, este un prilej de a ne reîntâlni cu parteneri din industrie și cu clienții care așteaptă aceste oferte. Obiectivul nostru este să menținem un parc de produse cu multe variante, iar planul de dezvoltare al AIC Trucks ne ajută în acest sens, având în vedere și extinderea portofoliului de produse noi, de mărci, de posibilități de trade in, dar și serviciile de consultanță pentru finanțare și rețeaua de service.”

Reamintim că AIC Trucks are o experiență de peste 25 de ani în distribuția de vehicule comerciale și autobuze, precum și în servicii integrate, având rețea extinsă de service-uri proprii, servicii financiare și divizie de vehicule comerciale second-hand multibrand.

După lansarea Ford Trucks în România, din care compania a livrat până acum peste 3.500 de unități și este lider de piață pe segmentul vehiculelor de construcții și specializate, și a autobuzelor Otokar și camioanelor ușoare Atlas, AIC Trucks a anunțat cu ocazia Camion Fest că în portofoliul său a mai intrat o marcă, Piaggio Commercial, pentru care este importator și distribuitor în România, acoperind astfel și segmentul de până la 2,8 t, reprezentat de camionul urban Piaggio NP6.

Articole similare

Ad