Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

C.H. Robinson face echipa cu Microsoft pentru a transforma digital lantul de aprovizionare

C.H. Robinson si Microsoft Corp. si-au unit fortele pentru a transforma digital lantul de aprovizionare, combinand puterea Navisphere, Microsoft Azure si Azure IoT. Prin aceasta alianta, companiile isi propun sa ofere vizibilitate in timp real pentru C.H. Clientii Robinson. 

„Ritmul de schimbare de azi din industria lantului de aprovizionare este inegalabil. Capabilitatea de a ne adapta rapid tehnologia ne ofera un avantaj competitiv” … „Pe masura ce continuam sa investim in imbunatatirea tehnologiei folosita in lantul de aprovizionare, cautam sa stabilim parteneriate cu companii de cea mai buna clasa, pentru a oferi o valoare si mai mare clientilor nostri. Prin intermediul platformei cloud Azure de la Microsoft, obtinem mai multa scalabilitate, o mai mare securitate a datelor si o viteza crescuta a aplicatiei, ceea ce avantajeaza clientii si operatorii de transport din intreaga lume.”

Chris O´Brien, director comercial al C.H.

Pe baza acestei colaborari, Navisphere va folosi acum Azure IoT Central pentru a integra dispozitivul IoT care masoara factori precum temperatura, socul, inclinarea, umiditatea, lumina si presiunea in transporturi, astfel incat sa le ofere clientilor un nivel si mai detaliat de informatii despre marfurile lor aflate in miscare. In colaborare cu Microsoft, C.H. Robinson a construit Navisphere Vision, un produs global de vizibilitate in timp real, care foloseste solutiile Azure IoT, invatarea automata si analiza predictiva pentru a evalua potentialele perturbari ale lanturilor de aprovizionare. Ca parte a relatiei cu Microsoft, C.H. Robinson va integra instrumentele sale de gestionare a preturilor, executiei si transportului in timp real in Dynamics 365, facand disponibile aceste capacitati logistice bazate pe cifre pentru clientii Microsoft.

Articole similare

Ad