Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calculator de TCO pentru camioane electrice

Panteia a creat un model de Cost Total de Operare (TCO) pentru operatorii logistici de top, cărora le permite să calculeze cât costă posesia și folosirea unui camion electric comparativ cu unul diesel, în euro/km. În plus, noul instrument mai oferă informații despre tipurile de transport unde merită deja să se folosească vehicule cu emisii zero.

Astfel, transportatorii își pot calcula costul unui camion pe baterii electrice, luând în considerare diferitele cerințe pe care le au, ei și clienții lor, de la vehiculele pe care le folosesc.

Este un model practic și pentru a determina care pachet de baterii este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru o anumită aplicație. Cu alte cuvinte, noul instrument este valoros pentru a face o estimare corectă a costurilor de operare ale unui camion electric, incluzând cheltuielile cu alimentarea, și este util atât pentru orientarea transportatorilor, cât și pentru negocierile cu clienții care preferă folosirea de camioane cu zero emisii.

Articole similare

Ad