Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Campionii naționali și internaționali fac show la Auto Total Business Show 2023

Auto Total Business Show (ATBS) va găzdui un eveniment de automotive care se va desfășura în cadrul Romexpo, în mai puțin de două săptămâni. Programat pentru zilele de 10 și 11 iunie, ATBS promite să aducă pasiunea pentru mașini și să ofere un spectacol de neuitat tuturor iubitorilor de adrenalină. Organizat de AD Auto Total, evenimentul va include diverse atracții, precum super-show de drift, acrobații pe două roți, trial moto și momente spectaculoase marca strongmen.

O premieră în cadrul ATBS este Julien Perret, un vicecampion mondial la trial (moto), francez în vârstă de 29 de ani, care va prezenta demonstrații spectaculoase în fața publicului prezent la Romexpo. Julien Perret se bucură de o carieră impresionantă în domeniul trialului, având la activ numeroase premii și titluri de campion național și internațional. Printre acestea se numără rider în ITALIA’S GOT TALENT 2022, titlul de vicecampion mondial la trial în anul 2021 și locul 2 la competiția internațională de trial de la Cahors în 2010. De asemenea, a devenit campion al Franței la proba urbană S1 în anul 2009 și a obținut de patru ori titlul de campion al Ligii Midi Pyrenees S1 și tot de patru ori titlul de campion al Ligii Aquitaine, precum și multe altele.

ATBS va avea loc în Pavilionul Central al complexului Romexpo

Una dintre atracțiile principale ale Auto Total Business Show (ATBS) sunt sesiunile de drift, care încântă în fiecare an pasionații de mașini cu virajele lor periculoase. Ediția din acest an nu face excepție, iar în fruntea mașinilor care vor rupe asfaltul se vor afla campionii naționali și internaționali din echipa RoDrift. Printre aceștia se numără Adrian Liviu Balut, Cosmin Ciontu, Raya Goranova (Bulgaria), Silvio Gotsev (Bulgaria), Ștefan Mladenov (Bulgaria) și Florin Costea. Acești piloți de drift vor avea sarcina de a realiza manevre spectaculoase în zgomotul asurzitor al motoarelor turate și în mirosul de cauciucuri arse. Printre provocările pe care le vor întâmpina vor fi derapajele controlate între două puncte fixe, parcarea laterală în drift și atingerea unei bile suspendate.

În cadrul ATBS, vor reveni câțiva campioni și finaliști la competițiile de Strongman pentru a demonstra că imposibilul poate deveni posibil. Printre aceștia se numără Vlad Leahu, campion național și vicecampion internațional la Strongman, Gabriel Păun, locul 3 la Romanian Strongest Man, Srieh Mutasem, locul 4 la Strongman Champion League, Iulian Moțoc, locul 3 la Strongman Mamaia, și Ioan Alexandru Cristolovean, locul 2 la Romanian Strongest Man. Acești Strongmen nu vor înceta să surprindă publicul bucureștean nici în acest an, demonstrându-și abilitățile supra-omenești de a ridica sute de kilograme și chiar mașini în demonstrații excepționale. Printre momentele așteptate se numără răsturnările impresionante de anvelope de camion de 400 de kilograme și probele incredibile de tragere a unor camioane de 15 tone.

Așadar, ATBS promite două zile pline de adrenalină, acrobații spectaculoase și demonstrații electrizante de Sexy Car Wash, captivând atât iubitorii de drift, cât și pe cei pasionați de forța și performanța fizică.

Auto Total Business Show (ATBS) promite să ofere o atmosferă încinsă și distracție maximă pentru toate vârstele. Printre momentele impresionante se numără demonstrațiile de Sexy Car Wash, care transformă operațiunea obișnuită de spălare a mașinilor într-un show memorabil. Modelele în costume strălucitoare și muzica ritmată vor adăuga energie și culoare evenimentului, creând o atmosferă incendiară.

Evenimentul va oferi vizitatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai noi tendințe tehnologice din industria auto

ATBS 2023 va oferi acțiune la fiecare colț și o varietate de distracții. Printre surprizele din program se numără Dinner in the Sky, karting și escaladă, garantând momente palpitante pentru participanți în weekend-ul de 10-11 iunie.

De asemenea, Pavilionul Central va găzdui peste 130 de standuri, transformându-se într-o adevărată vitrină pentru inovație în industria auto. Aici, producătorii de top de piese auto originale și aftermarket vor prezenta cele mai noi tendințe din domeniu. Expoziția nu se limitează doar la prezentarea produselor de ultimă generație, ci oferă o experiență interactivă. Pavilionul Central devine o arenă pentru concursuri și activități interactive. De la motoare de înaltă performanță și tehnologii de propulsie avansate până la sisteme de siguranță inteligente și software-uri aplicate, acesta este locul unde tehnologia auto de excepție nu doar se expune, ci se trăiește. Vizitatorii vor avea oportunitatea unică de a se familiariza cu aceste tehnologii, de a le înțelege mai bine și de a interacționa cu experții din domeniu. ATBS nu este doar o expoziție, ci o celebrare a excelenței tehnice în domeniul auto.

La ediția de anul trecut, Auto Total Business Show a înregistrat un număr record de 43.000 de spectatori. Programul de vizitare pentru acest an este în zilele de sâmbătă și duminică, 10-11 iunie, între orele 10:00 și 18:00.

„La ATBS, an de ani, zeci de mii de antreprenori din industria reparațiilor auto vin să ia pulsul viitorului în automotive. ATBS este platforma perfectă pentru vânzări, un hub menit să stimuleze colaborări dinamice, parteneriate strategice de afaceri și alianțe comerciale cel mai înalt nivel. Cu oportunități de interconectare pentru companiile din sector, ATBS redefinește cadrul colaborativ în industria automotive. Demonstrații și workshopuri adresate celor care vor să-și perfecționeze  competențele în domeniul auto, plus activități recreative creează cadrul perfect pentru un eveniment multidimensional. ATBS reprezintă astfel un punct de confluență esențial pentru cei care dictează direcția segmentului automotive. Misiunea noastră este de a cataliza progresul în industria auto.”,

a precizat Gabriel Zane, Director Marketing la AD Auto Total.

Articole similare

Ad