Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Caravana Scania revine in online

După 10 ani de Caravană și peste 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din România, Caravana Scania se mută în mediul online, în contextul pandemiei Covid 19.

Participanții vor interacționa cu speakerii și cu colegii din industria de transport prin intermediul platformei hopin.to, pe care vor putea accesa prezentări comerciale și expoziții digitale ale celor mai noi produse și servicii Scania și ale partenerilor săi și scurte interviuri cu managerii din industria transportului despre modul în care s-au adaptat aceștia în perioada pandemiei. Speakeri de la IRU și patronatul în construcții vor prezenta trenduri și oportunități în contextul actual în transportul rutier de marfă (pe 30 octombrie) și al pieței de construcții (pe 6 și 20 noiembrie). Pe 13 și 27 noiembrie accentul se va pune pe “Gazul Natural (CNG & LNG), varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă”.

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor – OMV, Bridgestone, CTE Trailers, Meiller, Krone, Scania Credit, Ifptr și Fuchs Lubricants – vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate. Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi Bridgestone, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air.

Înscrierea la evenimente se face la linkul https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

Articole similare

Ad