Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus închiriază primii 3.400 m2 din CTPark Oradea Cargo Terminal

Cargus este prima companie care semnează un contract de închiriere cu CTPark Oradea Cargo Terminal, pentru o suprafață de 3.400 m2. Singurul parc industrial din România care are un terminal cargo aerian este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include numeroase elementele de infrastructură specifice finalizate într-un timp record, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

„Interesul potențialilor rezidenți ai parcului a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului și ne bucurăm să putem anunța, acum, și primirea în spațiu a primului chiriaș. Cargus este unul dintre partenerii noștri strategici, alături de care ajungem, astfel, la o suprafață închiriată de aproape 18.000 m2 în București, Timișoara și Oradea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Cargus a inaugurat recent și un depozit de 11.000 m2 în CTPark Bucharest dotat cu tehnologie de ultimă generație, iar acum, își extinde amprenta și planifică deschiderea unor noi spații în parcul din Oradea. Mai mult, depozitul din Oradea este relevant nu doar pentru dezvoltarea locală a companiei de curierat, cât și pentru cea internațională.

„Continuăm investițiile și planurile noastre de creștere. Odată cu dezvoltarea rețelei de livrare out of home și inaugurarea noului depozit de lângă București, ne-am dorit să beneficiem de toate avantajele pe care le oferă accesul la un terminal cargo de ultimă generație. Accesul facil la aeroportul din nord-vestul țării ne va permite să continuăm optimizarea operațiunilor noastre logistice și să extindem dezvoltarea companiei la nivel internațional – Oradea va fi un hub important pentru segmentul cross-border. Suntem încântați că vom dezvolta acest proiect alături de echipa de la CTP, cu care avem o colaborare de lungă durată”, a declarat Olivier Van Houtte, CEO Cargus.

CTP mai deține în județul Bihor alte două parcuri industriale, CTPark Oradea North, amplasat pe Calea Borșului, în Oradea, și CTPark Salonta, aflat în Salonta, oraș care va beneficia de conexiune directă cu autostrada M44 din Ungaria prin intermediului noului drum expres DX Oradea-Arad. În ultimii ani, CTP și-a consolidat poziția ca unul dintre principalii investitori imobiliari din zona de vest a țării, având, de asemenea, parcuri industriale și în Timișoara, Arad, Ineu și Caransebeș.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,2 milioane m2 de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Articole similare

Ad