Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrefour inchiriaza 80.000 m² de la WDP

Carrefour inchiriaza 80.000 m² de la WDP in doua locatii noi, Deva si Brazi. Ambele proiecte de dezvoltare reprezinta o investitie in cuantum de aproximativ 40 de milioane de euro, informeaza dezvoltatorul imobiliar de depozite si birouri.
 

„Dupa o colaborare initiala de succes in Bucuresti – Stefanestii de Jos, WDP va dezvolta un centru de distributie al Carrefour in Deva, pentru a aproviziona supermarketurile sale. Finalizarea acestei noi proprietati este programata pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019. Locatia se afla la jonctiunea dintre autostrada A1 si drumul E79, intre Bucuresti si Timisoara“, arata sursa citata. Noul centru este dotat, partial, cu o zona cu temperatura controlata. Carrefour si WDP semneaza un contract de inchiriere pe zece ani pentru acest nou depozit cu o suprafata de aproximativ 45.000 m².
Cel de-al doilea depozit, cu o suprafata de 23.000 m², se afla in apropiere de Ploiesti, in localitatea Brazi, si este cumparat de WDP de la Carrefour. Compania il va extinde cu inca 11.000 m², livrarea fiind preconizata in cel de-al treilea trimestru din 2019. Noul depozit va include o zona cu temperatura controlata si este situat strategic, pentru a sprijini activitatile Carrefour in regiune. Comerciantul cu amanuntul il va inchiria pentru alti zece ani.

Articole similare

Ad