Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Carrier Transicold sprijina mediul prin unitatea frigorifica Vector HE19

Noua unitate frigorifica Carrier Transicold Vector® HE 19 pentru remorci este o solutie care reduce semnificativ emisiile, crescand in paralel eficienta operatiunilor. Fiecare element al unitatii a fost dezvoltat pentru a imbunatati si a optimiza eficienta la toate nivelurile: reducerea consumului de combustibil cu 30% (comparativ cu Vector 1950), greutatea redusa cu 10%, functionare silentioasa, costuri si intervale de mentenanta reduse si un TCO semnificativ mai mic. 

De asemenea, ofera toate beneficiile tehnologiei de refrigerare complet electrica, E-Drive.
Aceste rezultate sunt atinse datorita unei noi arhitecturi a produsului, dar si noului sistem de control APX care utilizeaza tehnologia CAN ce permite controlul motorului cu mai multe viteze, gestionarea tuturor servomotoarelor si senzorilor pentru a optimiza debitul agentului frigorific si controlul temperaturii.
Vector® HE 19 este disponibil in versiuni cu o singura temperatura sau cu mai multe temperaturi (9 configuratii diferite). Unitatea de racire este potrivita pentru toate tipurile de transport, de la cele pe distante lungi, la distributia urbana, in orice conditii climatice.
Noul Vector HE 19 poate fi utilizat fara motor propriu, fiind alimentat de modulul de putere ECO-DRIVE ™ GenSet, cu zero emisii.
Tehnologia electrica de refrigerare E-Drive, patentata Carrier Transicold, este complet noua, fiind dezvoltata initial pentru unitatea frigorifica Vector, lucrand prin eliminarea transmisiilor mecanice folosite in echipamentul conventional cu curele si prin conversia puterii motorului diesel al unitatii in electricitate care sa actioneze sistemul de refrigerare. E-Drive ajuta flotele sa reduca cerintele de intretinere si sa sporeasca timpul de functionare (pana la 99,7% disponibilitate medie a flotei pe an). Beneficiile suplimentare oferite de E-Drive includ capacitatea de a furniza o sursa constanta de incalzire, chiar si la temperaturi ambientale extreme. Capacitatea E-Drive de a furniza un control precis, chiar si la compartimentare multi-temperatura, o face sa devina solutia potrivita pentru toate tipurile de incarcaturi, inclusiv pentru aplicatiile farmaceutice sensibile la temperatura.
Solutia propusa de Carrier este inscrisa in competitia Trailer Innovation, la categoria „Mediu“.

Articole similare

Ad