Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dealerul de piese de schimb pentru vehicule comerciale, dezvoltat în completarea serviciilor Interactiv Service, a consolidat relația cu producătorul german începută pe partea de service prin preluarea vânzărilor pentru întreaga gamă de produse și servicii Kögel din România la începutul acestui an.

Auto Brand comercializează, în prezent, semiremorci și remorci Kögel, piese de schimb de origine, precum și serviciile Kögel Telematics.

Din 2005, Auto Brand este partener de service autorizat Kögel, oferind, pe teritoriul României, servicii complete de consultanță, diagnosticare, reparație și garanție pentru toate remorcile și semiremorcile producătorului german. Cu o rețea națională bine structurată, alcătuită din 23 de sucursale și două centre regionale de logistică, compania românească oferă tuturor clienților Kögel o gamă completă de servicii într-una dintre cele mai mari țări din Europa Centrală și de Est.

„Parteneriatul alături de Kögel reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei Auto Brand. Deoarece ne dorim să livrăm clienților noștri soluții complete, vânzările de remorci și semiremorci se integrează perfect în portofoliul nostru, cel al vânzărilor de piese de schimb și al serviciilor conexe pentru vehicule comerciale”, a declarat Cosmin Udrea, Director Executiv Auto Brand. „Compania este cunoscută pe piața din România pentru serviciile și produsele de înaltă calitate pe care le oferă. De aceea, suntem deosebit de încântați să devenim importatorul și distribuitorul Kögel, unul dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, ale cărui standarde de calitate se potrivesc cu cele ale companiei noastre.” „România este o piață cu o importanță în continuă creștere pentru Kögel, iar Auto Brand reprezintă un partener de vânzări excelent și performant pentru noi. Cei 80 de specialiști în vânzări își cunosc bine meseria și sunt familiarizați cu nevoile clienților români. Cu siguranță, Auto Brand și Kögel se vor completa perfect în beneficiul clienților”, a declarat Aleksandar Djuricic, Director de Vânzări Kögel pentru România, Slovacia, Croația, Grecia, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania și Ungaria.

Pe întreg teritoriul Uniunii Europene, camioanele și remorcile acestora înmatriculate începând cu 6 iulie anul viitor vor trebui să fie echipate cu un dispozitiv de monitorizare continuă a presiunii în pneuri (TPMS pentru Tyre Pressure Monitoring Systems).

Această normă poate fi găsită în Regulamentul (UE) 2019/2144 la pagina 28. Peste 2 ani (din iulie 2024), această obligație va fi extinsă la toate vehiculele grele aflate în circulație.