Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Catalin Gruianu, DONA.Logistica: „Eficientizarea operatiunilor a fost data de replanificarea volumelor“

Planificarea si replanificarea stocurilor si a volumelor au reprezentat solutiile pe care DONA.Logistica le-a folosit cu succes in perioada pandemiei pentru a-si eficientiza operatiunile, a declarat Catalin Gruianu, director operational in cadrul companiei. Afirmatia a fost facuta in cadrul videoconferintei Tranzit „Impactul COVID-19 pe piata de distributie farmaceutica din Romania“, transmisa LIVE pe canalul nostru de Facebook si YouTube.
„Eficientizarea proceselor in logistica pentru noi este un obiectiv permanent. In schimb, ce am facut foarte atent si mult mai bine, chiar in timpul starii de urgenta, a fost sa facem planificari si sa monitorizam activitatea, factorii de business, interni si externi, diferitele situatii care apareau in piata. Astfel, am folosit planificarea si replanificarea si ne-am adaptat toate resursele pe care le aveam in momentul respectiv la cerintele si la provocarile de la acel moment. Foarte eficient a fost sa replanificam si sa monitorizam permanent ceea ce se intampla. De aici a rezultat si eficienta in actiuni care sa ne ajute sa indeplinim comenzile pe care clientii nostri le aveau“, a explicat Catalin Gruianu.
Potrivit acestuia, la inceputul starii de urgenta, in contextul in care echipamentele de protectie au inregistrat fluctuatii foarte mari din cauza cererii crescute, DONA.Logistica a trebuit sa isi securizeze stocurile necesare pentru propriii angajati, cat si pentru colegii de la companiile din grup, insa a fost nevoita sa achizitioneze si din import, stocurile producatorilor din Romania nefiind disponibile la acel moment. „Ne-am confruntat cu costuri exagerate de transport aerian, taxe vamale, dupa care am avut dificultati in a autoriza produsele. Dar toate acestea au trecut si pot spun ca nu am avut probleme grave din acest punct de vedere. In prezent avem stocuri, suntem intr-o normalitate, insa la inceputul pandemiei toate stocurile au fost epuizate rapid“.

Articole similare

Ad
Ad