Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks, lider pe segmentul de constructii si vehicule municipale

Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al brandului Ford Trucks in Romania, a devenit lider pe piata de vehicule pentru constructii si pe segmentul de vehicule municipale, gratie rezultatelor obtinute in 2018. Miza pentru 2019 este o crestere importanta a cotei de piata si a segmentului de autotractoare pentru transport international, care reprezinta peste 75% din vanzarile totale pe piata romaneasca. Principala atractie este noul F-MAX, desemnat Camionul Anului 2019. “De la inceput, principalul obiectiv a fost sa maximizam profitabilitatea clientilor prin cea mai competitiva oferta, atat la vanzare, cat si la servicii post vanzare. Aceasta strategie s-a dovedit corecta: in primii doi ani, realizarile au depasit planurile initiale.

Castigam constant si in mod accelerat cota de piata pe toate segmentele in care suntem prezenti, consolidandu-ne, in acelasi timp, imaginea si recunoasterea, lucru dovedit de rata ridicata de clienti fideli (peste 220)”, a spus Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks. Selim Yazici, Directorul General al Europei de Est si Balcani, Ford Trucks adauga: „2018 a fost un an de succes atat pentru Ford Trucks, cat si pentru Cefin Trucks. Romania a devenit cea mai mare piata din punct de vedere al volumului de vanzari, iar Cefin Trucks a fost premiat cu «Champions Award» pentru performantele din vanzari si reparatii. Pe masura ce continuam sa extindem operatiunile europene, ne propunem sa crestem unitatile de service de la 27 la 70 in 2019.”
Cefin Truck, lider si pe segmentul vehiculelor rulate, ofera servicii de asistenta tehnica prin centrele din Bucuresti, Brasov, Deva si Arad si, prin reteaua de parteneri, in Constanta, Craiova, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timisoara si Cluj si are in plan deschiderea a trei noi locatii after-sales in 2019. Cefin Trucks ofera servicii de finantare interna si externa complexe, incluzand si servicii de trade in – buy back. Masinile Ford Trucks sunt echipate standard cu sisteme de monitorizare prin GPS de la Viasat. Echipa de vanzari s-a dezvoltat constant, de la 10 angajati, in 2016, la 16, in 2018. Tendinta de crestere se va mentine si in acest an, cand compania estimeaza ca echipa se va extinde la 21, pentru o acoperire teritoriala optima.
Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad