AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cerere crescuta pentru transportul in regim de grupaj pe ruta Romania-Germania

GEFCO Romania a inregistrat o evolutie impresionanta a volumelor de transport in regim de grupaj, ca rezultat al cererii crescute pentru ruta Romania-Germania. Operatiunile companiei au crescut de-a lungul timpului, pana la aproximativ 400 de transporturi zilnice si o zona de acoperire extinsa la nivelul intregii Europe.

Fiind o ruta principala de distributie cu aproximativ 33.000 de transporturi anuale, livrarea din Romania spre Germania si viceversa se dezvolta constant, cu noi clienti si transporturi zilnice. „Ne-am dezvoltat serviciile de grupaj in doua directii: distributie nationala si logistica inbound. Aceasta segmentare ne ajuta sa organizam mai bine cele 95.000 de transporturi anuale totale, ne provoaca sa invatam si sa devenim mai eficienti. In cadrul GEFCO Romania am crescut mult volumele de transport in regim de grupaj, cu precadere deoarece suntem conectati la Europa prin hub-ul GEFCO din Ungaria“, a declarat Dan Chiran, Overland si Contract Logistics Manager la GEFCO Romania.
GEFCO Romania beneficiaza de experienta internationala acumulata la nivel de Grup si intelegerea pietei locale pentru a oferi solutii unice clientilor, transformand transportul in regim de grupaj intr-o alegere versatila care include multe extra-optiuni. Timpul este cel mai important, astfel ca zilele de livrare pot fi alese de client in functie de nevoie si disponibilitate. Clientii parteneri ai GEFCO Romania pot opta pentru o solutie de tip track and trace care ii ajuta sa fie in control si sa aiba vizibilitate completa asupra statusului transportului. Mai mult, GEFCO poate adapta procesul de facturare si documentatia aferenta la nevoile clientilor. Obiectivul GEFCO este sa transforme experienta clientilor intr-o interactiune usoara si eficienta care sa evolueze spre un parteneriat de lunga durata.

Articole similare