Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA Logistics lansează noi servicii pentru clienţii de transport aerian

CEVA Logistics a lansat două noi servicii pentru clienţii de transport aerian. Astfel, compania a anunțat noul program SkyCapacity, care le oferă clienților acces garantat la capacitatea globală de încărcare aeriană pe o piață care continuă să fie volatilă. În plus, compania a investit într-o echipă globală dedicată pentru a oferi noua soluție premium Time Critical, care va livra transport personalizat și garantat în timp critic.

La înființarea programului SkyCapacity, CEVA a achiziționat capacitate recurentă pe rutele cheie pentru a oferi disponibilitate la nivel global. Clienţii pot beneficia de zeci de zboruri în fiecare săptămână, oferind prețuri consistente și capacitate garantată, în ciuda vârfurilor sau a reducerii la minimum a pieței.

Rețeaua oferă în prezent o varietate de destinații către și din America de Nord și de Sud, Europa și Asia Pacific. Aceasta include mai mulți transportatori de marfă și de pasageri, dar şi servicii de depozitare, de tracking și vamale.

Noua soluție Time Critical CEVA Logistics este potrivită pentru clienții din mediul medical, auto, aerospațial sau de producție, unde sunt necesare piese sau produse specifice în situații de urgență.

În acest sens, CEVA a angajat o echipă dedicată pentru a oferi asistență globală 24/7, contactându-i în 15 minute pe cei care solicită acest serviciu. CEVA promite punctualitate, iar în cazul în care expediția nu respectă termenul, costul expedierii este rambursat clientului.

Articole similare

Ad