Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CIFA isi consolideaza pozitia de lider in tehnologia hibrida

CIFA a prezentat la Bauma o gama completa de echipamente pentru transportul si pomparea betonului, dupa ce in 2013 si-a patentat primul mixer hibrid de beton, confirmandu-si pozitia de lider in ceea ce priveste tehnologia hibrida, cu patru patente detinute in prezent si cu o munca sustinuta de cercetare si dezvoltare care i-a permis in ultimii sapte ani sa se adapteze tot mai mult la cerintele clientilor. Solutia tehnica dezvoltata de CIFA consta dintr-un kit de mixer 100% electric in care bateriile pot fi incarcate folosindu-se trei moduri diferire: plug-in, motorul Truck IC si KERS (Sistem, de Recuperare a Energiei Cinetice).

Compania a dezvoltat echipamente pentru toate tipurile de betona, care opereaza deja pe cele mai mari piete ale lumii, de la mixere si masini de torcretare la cea mai recenta generatie de pompe, MK28E, expusa si la Bauma. Aceasta reprezinta un varf al tehnologiei CIFA si combina hibridul (utilizat pentru pomparea betonului, rotatia tamburului, stabilizarea masinilor si manipularea bratelor) cu tehnologia fibrei de carbon. Ceea ce face patentul CIFA atat de deosebit este ca pentru prima data in industria cimentului s-a folosit tehnologia hibrida la mixere, dupa care patentul principal a fost urmat de altele noi, privitoare la functionalitatea si performanta echipamentului. Principalele avantaje aduse de folosirea acestor utilaje sunt consumul redus, emisiile de dioxid de carbon cu 30% mai mici, nivelul scazut de zgomot si performanta fara compromis, indiferent de tipul de beton.
Cu ocazia expozitiei de la München, tehnologia hibrida s-a dovedit o alegere strategica pentru mai multi producatori de masini si utilaje, dar CIFA se mandreste cu faptul ca este un deschizator de drumuri in domeniu.

Articole similare

Ad