Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri a Hödlmayr România a crescut în 2022 cu 30%

Compania a avut în 2022 o cifră de afaceri de circa 43 de milioane de euro, în creștere cu 30% față de 2021, în condițiile în care industria auto, pentru care oferă servicii de logistică și transport, este marcată de schimbări semnificative legate de noi tehnologii de propulsie, de cerințe stricte privind sustenabilitatea sau de schimbarea comportamentului de mobilitate.

Hödlmayr pune accent în special pe dezvoltarea căilor ferate, prin punerea în funcțiune a propriilor legături feroviare, și de aceea se consideră bine pregătită pentru noile provocări. Iar construirea unei noi legături feroviare în 2022, pe șantierul din Pitești, este o dovadă a preocupării pentru protecția mediului. În plus, concentrarea asupra transportului multimodal către și dinspre România s-a dovedit eficientă în ultimii ani, o dovadă fiind și creșterea de anul trecut a cifrei de afaceri. „Iar creșterea cu 25% a vânzărilor de mașini noi în primul semestru din 2023 ne menține optimismul pentru viitor“, declară Tamer Sen, directorul general Hoedlmayr-Lazăr România.

Tot pentru a reduce emisiile, dar și pentru a spori confortul șoferilor, compania a investit în 2023 cinci milioane de euro în 20 de ansambluri cu autotractoare Euro 6.

Hödlmayr Logistics România este considerată a doua cea mai mare companie de logistică auto din țara noastră și are 190 de angajați și 250 de transportoare speciale proprii și subcontractate, precum și o capacitate de garare de circa 3.000 de vehicule la sediul său din Bascov. Iar compania-mamă din Austria Hödlmayr International AG are filiale în 16 țări, dispune de peste 570 de transportoare, 20 de sisteme de tracțiune complete și o suprafață de depozitare pentru circa 55.000 de vehicule, este specializată în întregul lanț de aprovizionare, de la preluarea vehiculelor din fabrică/portul de intrare până la livrarea către comerciantul auto/posesorul flotei și livrează anual circa 1,7 milioane de vehicule.

Articole similare

Ad