Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNH Industrial suspenda doua saptamani majoritatea liniilor de asamblare europene

CNH Industrial a anuntat, pe 20 martie, ca, din cauza "tensiunii extreme" sub care se afla fluxul de furnizare a pieselor de schimb, pe fondul situatiei de urgenta generate de COVID-19, suspenda majoritatea operatiunilor de asamblare din Europa (pentru productia utilajelor agricole si de constructii, a vehiculelor comerciale si a celor specializate) timp de doua saptamani.
Cele mai multe fabrici care asambleaza componente vor ramane operationale la capacitate redusa, respectand strict directivele nationale de sanatate, pentru a asigura continuarea aprovizionarii liniilor de productie din afara Europei ale companiei. Iar depozitele europene de piese de schimb si cele mai multe locatii ale dealerilor vor ramane deschise pentru a continua sa asigure servicii neintrerupte.
In ceea ce priveste implementarea inchiderii temporare si redeschiderii fabricilor, CNH colaboreaza strans cu sindicatele si consiliile de munca.
Iar grupul de lucru global COVID-19 al CNH Industrial monitorizeaza constant situatia tuturor pietelor unde este prezenta compania si va lua masuri suplimentare daca va fi nevoie, continuand in acelasi timp sa raspunda cerintelor legate de serviciile destinate misiunilor critice.

Articole similare

Ad