Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conceptul EQT – o nouă clasă pentru familii și pasionați de călătorii în aer liber

Mercedes-Benz Vans dezvăluie noul Concept EQT în cadrul unui eveniment dedicat care va avea loc luni, 10 mai 2021, 11.00, ora locală, pe platforma online Mercedes me. Conceptul EQT este precursorul noii Clase T, din segmentul autoutilitare de dimensiuni mici. În conformitate cu strategia „Electric first”, varianta electrică va marca începutul unei noi generații. Un clip video cu legendarul skateboarder profesionist Tony Hawk, va fi online pe mai multe canale de social media în același timp, și va oferi o perspectivă surprinzătoare asupra viitorului model destinat familiilor și pasionaților de activități în aer liber.  Mai mult, Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group, și Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans, vor prezenta cele mai importante aspecte ale conceptului EQT – oferind și o perspectivă asupra viitorului electric în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni.

Fiind aproape de a intra în producție, conceptul EQT oferă o perspectivă clară asupra versiunii electrice pentru noua Clasa T. Prin autoutilitara urbană complet nou dezvoltată, Mercedes-Benz Vans transferă formula de succes a modelului Clasa V, destinată transportului de pasageri, către un format compact și aduce un nou nivel de calitate segmentului de autovehicule comerciale ușoare de mici dimensiuni. Conceptul EQT îmbină interiorul spațios, variabil, cu un design atractiv și cu standardele înalte de confort, conectivitate, valoare și siguranță, caracteristice Mercedes-Benz.

Emoția și inteligența sunt elementele cheie ale filozofiei de design Sensual Purity. Astfel, folosind această ambivalență, noul concept EQT proiectează un nou design holistic în segmentul autoutilitarelor mici. Cu acest monovolum premium, Mercedes-Benz Vans își extinde portofoliul pentru clienții privați, oferind un model atractiv care va permite familiilor și persoanelor active să descopere universul Mercedes.

Articole similare

Ad