Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cooperarea Tatra cu Buggyra a fost prelungita

Tatra Trucks si Buggyra Racing au prelungit colaborarea dintre cele doua companii cu inca doi ani. Decizia a fost luata impreuna de Pavel Lazar, CEO Tatra Trucks, si Jan Kalivoda, managerul echipei Buggyra. Astfel, succesul echipei de curse Tatra Buggyra, care a reputat pana acum numeroase victorii pe unele dintre cele mai dificile trasee (Drumul Matasii, Raliul Dakar etc.), are toate premisele sa continue.
„Am evaluat contractul anterior si am convenit ca este in avantajul ambelor parti sa continuam colaborarea. Am creat un brand recunoscut la nivel mondial, nu doar pentru activitatile din jurul Raliului Dakar, ci si pentru realizarile tehnologice”, a declarat Jan Kalivoda.
„Informatiile si experientele colectate in urma acestor curse sunt importante in munca noastra de dezvoltare, asa ca suntem incantati sa continuam proiectul Tatra Buggyra”, a comentat Pavel Lazar.
Pregatirile pentru Raliul Dakar 2021 au inceput deja, in ciuda perioadei actuale dificile, iar obiectivul este clasarea intre primele 10 echipe.

Articole similare

Ad