Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cora România își dezvoltă serviciile omni-channel cu un nou tip de magazin

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, propune consumatorilor un concept nou, magazinele cora Urban, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1000 de produse la raft.

Primul magazin cora Urban, cu o suprafață de 100 mp, se inaugurează în complexul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, în București-Dudu, anul acesta urmând să fie deschise alte magazine din acest format.

Care este principiul cora Urban?

Comanzi de acasă sau de la birou, online, pe www.cora.ro – selectând magazinul cora Lujerului și punctul de ridicare cora Urban Avangarde–  produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse. Comanda ta este pregătită de cora și disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore.

În mod alternativ, cora Urban este magazin de proximitate ce poate fi accesat și fără să fi efectuat în prealabil o comandă online.

cora Urban este un concept nou pe piața din România, gândit ca soluție pentru consumatorul urban, presat de timp, cât și pentru amatorii de cumpărături online. Un concept adaptat vremurilor actuale, când pandemia transformă obiceiurile de consum, iar migrația spre online și tendința de scurtare a timpului petrecut în magazine sunt evidente. Am ales să dezvoltăm proiectul pilot într-un cartier dens și nou, deoarece publicul nostru țintă se regăsește în astfel de zone din marile orașe. Ne referim atât la rezidenți, cât și la cei care lucrează în clădirile de birouri din zonă”, a spus Pascal Aigle, directorul  proiectului cora Urban.

În magazinul cora Urban sunt disponibile produse alimentare – inclusiv legume, fructe, salate -, băuturi și articole pentru casă, precum și o gamă bogată de produse bio, categorie care de altfel este prezentă din belșug în toate hipermarketurile cora. Și mai ales sunt prezente cele mai căutate produse realizate de colegii noștri din laboratoarele de cofetărie și patiserie, dar și carne de proveniență românească, tranșată de măcelarii cora.

cora Urban completează portofoliul nostru multi-channel. Serviciul cora Drive, lansat de cora în 2013, este în continuare apreciat de clienți, și a fost o inovație pe piața românească. Am pariat în ultimii ani pe online, segment care crește consistent, impulsionat de pandemie. În aceste condiții, pasul firesc anul trecut a fost să ne asociem cu jucători mari din zona de delivery, ca Food Panda și Glovo, pentru a crește aria și capacitatea de livrare a comenzilor efectuate online. Un partener important al cora Express este și Postis, cu ajutorul căruia eficientizăm serviciul de livrare. Rămâne însă la fel de importantă rețeaua celor 11 hipermarketuri cora, pentru că acolo îi așteptăm pe clienți cu o sortimentație și mai variată, peste 75.000 de produse, dar și cu servicii și cu zâmbetul colegilor mei”, a spus Thierry Destailleur, CEO cora România.

Clienții cora Urban pot lua legătura cu echipa magazinului începând cu data de 12 februarie ac, telefonic la 0756 016 674 sau pe mail la adresa avangarde@cora.ro.

Articole similare

Ad